Aanmelden webinar 'Gewoon wat gewoon kan, speciaal wat speciaal moet'

Het aantal clubs met aanbod voor aangepaste atletiek groeit. We zien onder andere groepen verstandelijk beperkten, maar ook de framerunners, running blind en inclusieve jeugdgroepen met trots plezier beleven op de atletiekbaan. Het liefst pakken we zoveel mogelijk ‘gewoon’ aan, maar we zijn ons er ook van bewust dat het soms ‘speciaal’ moet. Maar hoe ziet speciaal eruit? Daarover gaan we graag met jullie in gesprek. Antwoord op vragen als “Waar lopen jullie tegenaan?” en “wat vormt een uitdaging?” geven een beeld van het huidige landschap en zullen deel uit maken van de focuspunten van de toekomst. Want hoe kunnen wij samen atleten zo goed mogelijk begeleiden van de bank naar de baan, van club tot top?

Meld je nu aan!

Op maandag 25 september vanaf 19:00 uur en dinsdag 26 september vanaf 20:30 uur organiseren we een online bijeenkomst waarbij jij je stem kan laten horen en samen met andere clubs input kan leveren voor de plannen van de toekomst. Meld je uiterlijk zondag 24 september aan voor een van beide online sessies via het formulier hieronder. Op maandagochtend 25 september ontvang je voor 12 uur een bevestigingsmail met daarin de MS Teamslink voor de sessie die jij hebt aangegeven.

Femke Pluim, projectmedewerker sportaanbod en verantwoordelijk voor aangepaste atletiek leidt de sessies. Heb je vragen over de sessie? Mail Femke via [email protected].

Verenigingsmonitor

Heeft jouw club dit jaar de Verenigingsmonitor ingevuld? Dan hebben we van jullie alle gegevens over jullie aangepaste atletiekaanbod al paraat. Dit hoef je niet nog een keer in te vullen.

Ik meld me aan voor het webinar op:
Mijn club heeft de Verenigingsmonitor ingevuld. De gegevens hieronder zijn dus al bekend en vul ik niet opnieuw in.
Onze club heeft aanbod voor de volgende groepen:

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.