Webinar over het aangepast sporten binnen jouw club en het Sportakkoord

Webinar over het aangepast sporten binnen jouw club en het Sportakkoord

Keuze gemaakt te starten met aangepast sporten; wat dan? Hoe kunnen we het aangepaste sporten en bewegen voor meer mensen mogelijk te maken? Welke mogelijkheden zijn er binnen het (lokale) Sportakkoord? 

Een doelstelling binnen het Nationaal Sportakkoord is dat ook mensen met een beperking een leven lang met plezier kunnen sporten of bewegen. Naast het landelijke Sportakkoord zijn er in de meeste gemeentes in Nederland ook lokale sportakkoorden. Sportaanbieders, maatschappelijke partijen, en verenigingen bepalen gezamenlijk de lokale doelen. Ken je jouw lokale Sportakkoord al? In deze inspiratiesessie word je meegenomen in de zaken waar je aan moet denken als je daadwerkelijk start met aangepast sporten en de mogelijkheden die de koppeling met het Sportakkoord biedt. Heb je de juiste keuze gemaakt voor wat betreft de doelgroep? Hoe zit het met de werving? Welke partijen ga je hierbij betrekken? Hoe zit het met de financiën? Hoe zou ik hierbij ondersteund kunnen worden? Waarom zou ik mij aansluiten bij het lokale Sportakkoord? Allemaal vragen die aan bod kunnen komen tijdens het webinar. 

Deze interactieve sessie zal geleid worden door Edwin Korenberg (Het Sportpunt). Hij zal samen met jullie aan de slag gaan om van deze avond een succesvolle avond voor jou en jouw club te maken. 

Het webinar richt zich vooral op bestuurders en trainers, andere geïnteresseerden zijn ook welkom.

Over de spreker
Edwin Korenberg is actief in de sportwereld met zijn bedrijf Het Sportpunt met als slogan; Het Sportpunt brengt mensen in beweging! Het Sportpunt verbindt vraag en aanbod op het gebied van sport, gezondheid en welzijn. Met persoonlijke begeleiding en advies op maat, proberen we Nederland elke dag een stukje sportiever te maken.

Start voorwaarden:

De sessie vindt plaats op maandag 28 november van 20:00 uur tot ongeveer 21:15 uur.

Startdatum: maandag, 28 nov. 2022
Einddatum: maandag, 28 nov. 2022
Maximaal aantal deelnemers: 100
Contactpersoon: Marloes van Amerongen
Contact e-mailadres: [email protected]

Opleidingsdagen

Online webinar maandag, 28 november 2022 van 20:00 tot 21:15

Doe jij ook mee?

Maandag, 28 nov. 2022

Overig 1 sessie
Inschrijven Inschrijven voor deze opleiding