E-learning: Nieuwe doelgroepen op jouw club!

21 mei 2021
Sportaanbod Vorige

De lockdown zorgt noodgedwongen voor minder reuring  rondom het clubgebouw. Een goed moment om samen met een aantal (bestuurs)leden de vereniging in kaart te brengen. En te kijken óf en hoe je die reuring op jouw club in de toekomst kan vergroten. Waarom? Omdat het sportlandschap verandert en wij denken dat hier kansen liggen voor de club. Volgens de laatste schatting telt Nederland momenteel zo’n 5 miljoen “ongebonden sporters”, mensen die sporten buiten een (traditionele) sportclub om.  Als je als club in staat bent in te springen op de wisselende wensen van deze geïndividualiseerde en drukbezette sporter, dan heb je goud in handen!

Wij hebben een e-learning ontwikkeld waarin je jullie huidige clubinfrastructuur gaat analyseren en vervolgens in kaart brengt wat er nodig is om de groep ongebonden sporters richting jouw club te krijgen.  In acht opdrachten doorloop jij deze e-learning. Aan het eind heb jij het eerste handvat om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Jij bepaalt zelf de tijd en het tempo. Tussendoor staat een online sessie (MS Teams) gepland met mede-bestuurders van andere clubs om zo van elkaar te leren. 

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in! Heb je vragen over dit onderwerp? Mail naar sportaanbod@atletiekunie.nl

Deze e-learning is gratis voor alle aangesloten clubs en loopgroepen en is bedoeld voor bestuursleden. Je kunt alleen inschrijven als je een aangesloten club of loopgroep bent. Je kunt starten op elk gewenst moment gedurende het hele jaar. 

Ja, ik schrijf me in voor de gratis e-learning!

Zodra jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je automatisch een link naar de online leeromgeving (SKILLS)