Global Running Day - Daag je clubgenoten uit!

03 juni 2020
Sportaanbod Vorige

Doe mee met Global Running day

Woensdag 3 juni is het Global Running Day: de dag waarop we heel Nederland oproepen in beweging te komen! Hoe welkom was het goede nieuws van 6 mei dan ook: vanaf maandag 11 mei mogen loopgroepen weer op pad! Weliswaar op 1,5 meter afstand van elkaar, maar we kunnen samen met onze loopmaatjes weer kilometers maken! Global Running Day wordt al jarenlang wereldwijd gevierd en hardlopen staat centraal. Het maakt niet uit hoe hard je loopt en hoe ver je loopt: iedere kilometer telt. Het belangrijkste van deze dag is dat jij in beweging komt en op die manier andere lopers inspireert!

Global Running Day is hét moment om weer met jouw loopgroep te trainen; op 1,5 meter afstand van elkaar, maar hé, dan kan je nog steeds gezellig bijpraten! Met elkaar zorgen we voor de perfecte voorbereiding: slimme tips, trainingsschema’s en toffe challenges waaraan je mee kunt doen. Samen met alle clubleden brengen we op 3 juni heel Nederland in beweging!

Voordelen voor jouw vereniging of loopgroep:

Als jouw lopers en/of leden zich aanmelden op globalrunningday.nl horen ze automatisch bij de Global Running Day Club. En deze club biedt tal van mogelijkheden en inspiratie richting
woensdag  3 juni:

  • Inspiratie om een (tijdelijk) verrassend trainingsaanbod te bieden.
  • De kans om jouw leden betrokken te houden bij jouw vereniging/loopgroep.
  • Mogelijkheid om jouw eigen Team aan te maken en de strijd aan te gaan met andere teams.
  • Mogelijkheid om mee te doen aan reeds aangemaakte challenges.
  • Mogelijkheid om zelf unieke ‘club’ challenges aan te maken.
  • Iedereen kan meedoen, dé kans voor potentiële nieuwe leden.
  • Voor hardlopers een toffe uitdaging om mee te rennen op Global Running Day.
  • Met jouw deelname maken jij en je clubgenoten kans op te gekke hardloopprijzen.

Ga snel naar www.gobalrunningday.nl en meld je aan!

Laat het ons weten als jullie als atletiekvereniging of loopgroep hier aandacht aan wil geven en in welke mate, zodat wij jullie hier indien nodig in kunnen ondersteunen. Op naar zoveel mogelijk mensen in beweging op Global Running Day!