Global Running Day - ren jij mee op 5 juni?

05 juni 2019
Bestuurder en commissielid Vorige

Woensdag 5 juni 2019 vieren we Global Running Day, de Dutch Edition! De dag waarop we heel Nederland oproepen te gaan hardlopen! Al jarenlang wordt deze dag wereldwijd gevierd en staat samen hardlopen centraal. Het maakt niet uit hoe hard je loopt of hoeveel kilometers je aflegt.  Het belangrijkste van deze dag is dat je plezier maakt en anderen inspireert om samen lekker in beweging te komen. 

Dit jaar gaan we de uitdaging aan om zoveel mogelijk Nederlanders aan het hardlopen te krijgen op 5 juni. 

Hoe werkt het:

We willen dat zoveel mogelijk mensen gaan lopen op 5 juni 2019.

Iederereen kan zich aanmelden op www.globalrunningday.nl en aangeven dat ze op 5 juni meedoen.  Vervolgens vragen we alle aangemelde lopers op 5 juni hun gelopen kilometers achter te laten alsook een mooie hardloopselfie te uploaden. Vanaf dat moment maken de deelnemers kans op exclusieve prijzen.

Wat zit er in voor jouw vereniging of loopgroep:

Heb je als vereniging of loopgroep trainingsaanbod of een evenement op woensdag 5 juni? Haak aan bij Global Running Day en zorg dat jouw groep zich aanmeldt op www.globalrunningday.nl zodat we met zijn allen de uitdaging aangaan. Daarnaast slim om jouw trainingsgroep aan te sporen ook weer mensen mee te nemen naar deze training of wedstrijd: voor jouw vereniging of loopgroep een mooie kans voor potentiële nieuwe leden en voor hardlopers een toffe uitdaging in groepsverband mee te rennen op Global Running Day. Je kunt natuurlijk ook gemakkelijk een 5 kilometer loop óp 5 juni organiseren voor jouw atleten.

Willen jullie het groter aanpakken en Global Running Day omarmen? We hebben een online toolkit ontwikkeld (zie de link onderaan dit bericht) die je kunt inzetten in de communicatie om zo jullie leden bekend te maken met deze dag.  Neem snel contact met ons op zodat we de mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. 

Laat ons weten als jullie als atletiekvereniging of loopgroep hier aandacht aan willen geven en in welke mate, zodat wij jullie hier indien nodig in kunnen ondersteunen.

Ga snel naar www.gobalrunningday.nl en meld je aan!