Opleiding TrailRunning Trainer - vervolg (locatie: Zwitserland)

18 september 2019
Trainer en Coach Vorige

Hardlooptrainers Nederland biedt aan:

Momenteel leggen we de laatste hand aan de ‘Opleiding TrailRunningTrainer - vervolg’ (TRT2), naar aanleiding van twee succesvolle edities van ‘Opleiding TrailRunningTrainer - basis’ (TRT1). In dit artikel lees je voor wie TRT2 bestemd is, het programma en hoe je je kunt inschrijven voor deze verdiepende opleiding voor TrailRunningTrainers.

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor trainers die willen leren hoe je zelfstandig een groep lopers voorbereidt om gezamenlijk een buitenlandse trail te lopen. Zij hebben TRT1 al afgerond en weten wat het is om in de bergen te trailen.

Programma

We vertrekken op woensdagavond 18 september met minimaal 10 en maximaal 12 deelnemers in een bus naar ons hotel in de Zwitserse Alpen. We gaan tweeëneenhalve dag praktisch aan de slag met onderwerpen als: veiligheid, trailtechnieken, weerkennis, ondergronden, materiaalkennis, groepsbegeleiding, mentale begeleiding, parcoursplanning, verzekeringen en omgang met autoriteiten.. We verblijven allemaal steeds op dezelfde locatie, waardoor erin de avonduren nog de ruimte om is ervaringen en sterke verhalen uit te wisselen. Op zondagochtend 22 september keren we weer terug naar Nederland.

Meer informatie en inschrijven