Webinar organisatoren hardloopevenementen

17 augustus 2020
Loopevenement organiseren Vorige

Her en der zien we wat evenementen die georganiseerd worden, maar er zijn voor veel organisatoren nog steeds veel vragen hoe zij de gemeente mee krijgen en een werkbaar protocol kunnen opstellen. De organisaties van de 4 mijl van Assen (12 september) en de Singelloop Enschede (13 september) hebben door nauw samen te werken met hun gemeentes al een goedkeuring gekregen om het evenement plaats te laten vinden.

Daarom organiseren wij een vragenuurtje op maandag 17 augustus van 19:30 – 20:30uur. Tijdens dit vragenuurtje komen de organisatoren aan het woord hoe bij hun dit proces is gegaan tot de situatie waar zij nu zijn. Daarna is er tijd om vragen te stellen aan de organisaties en de atletiekunie.

 

Wij begrijpen dat elke gemeente er anders in staat en mee om gaat, maar het kan wel richtlijnen geven hoe je de verdere gesprekken kan voeren omtrent de richtlijnen vanuit de veiligheidsregio’s.

 

Deelname:

Deelname is openbaar via Teams. Door aanmelding krijg je de teams-link toegestuurd en kun je je eventuele vragen al aan ons voorleggen zodat we goed voorbereid jullie te woord kunnen staan. Bij aanmelding ga je akkoord dat het vragenuurtje opgenomen wordt zodat iedereen het naderhand nog eens rustig terug kan kijken. Aanmelden.

 

Vragen?

Neem dan contact op met Emy Theunissen