Official Suppliers

 

 

 

 

Hotel en Congrescentrum Papendal

Verscholen in de bossen van de Veluwe vind je Hotel Papendal. Op deze mooie locatie komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. Of het nu gaat om het vergroten van kennis tijdens een congres, het ontplooien van sporttalent of het organiseren van een evenement, bij Hotel Papendal ben je aan het juiste adres. Voel de Energie! Wat mag je verwachten bij Hotel Papendal?

  • 27 professionele vergader/congreszalen voor diverse soorten bijeenkomsten, zoals trainingen, vergaderingen, product presentaties, beurzen etc.
  • Maximale capaciteit van de grootste zaal; 2500 personen
  • 151 comfortabele 3* en 4* kamers
  • Buitenterrein voor evenementen op maat voor 10.000+ gasten
  • Clinics en workshops tijdens uw bijeenkomst
  • Inzet sportspreker mogelijk
  • Restaurant 20 28
  • Bar Dug Out

www.papendal.nl | info@papendal-hotel.nl | 026-4837911                                       

Graag tot ziens #OpPapendal

 

 

 

Tamminga Sports

Tamminga Sports is een bedrijf gespecialiseerd in atletiekmaterialen en performance materialen. Ze hebben een breed assortiment van zowel wedstrijd- als trainingsmaterialen, voor topsport en breedtesport. Ofwel ‘ Alles voor Atletiek’. Ze hebben voor alle atletiekonderdelen, maar ook voor de krachttraining, een mooie selectie aan producten gemaakt en door de nauwe samenwerking met hun producenten 

kunnen ze aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Persoonlijk advies
Aantrekkelijke prijzen, maar wél persoonlijk advies. De mensen achter Tamminga Sports zijn bekend met de sport. Ze bekijken de aanschaf van de materialen vanuit het oogpunt van de atleet, de coach en de jury. Ze denken met je mee en laten hun producten graag zien in hun showroom. Daarnaast kunnen ze snel leveren doordat ze veel producten op voorraad hebben.

Voor al jouw wensen in atletiekmaterialen kun je bij Tamminga Sports terecht. www.tammingasports.nl

 

 

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is met ruim 3,5 miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u elke dag toegang heeft tot de beste zorg. Deze zorg kopen wij jaarlijks voor u in. Daarnaast maken we goede afspraken over de kwaliteit én prijs van behandelingen met zorgverleners, zoals ziekenhuizen en zelfstandige klinieken. Zo houden we de premie betaalbaar. Zilveren Kruis biedt naast individuele verzekeringen ook collectieve verzekeringen. We zijn de grootste collectieve zorgverzekeraar van Nederland.

Als sporter verdien je een beloning voor jouw gezonde levensstijl. Daarom heeft Zilveren Kruis de Nationale Sportpolis ontwikkeld.

www.zk.nl/atletiekunie

 

 

Polman Opticiens

Goed zicht is niet alleen prettig, maar ook belangrijk!

Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Polman Opticiens. Aan onze topatleten wordt een preventie oogscan aangeboden, waarmee er een gedetailleerd beeld van het oog wordt gemaakt. Eventuele afwijkingen kunnen in een vroeg stadium worden ontdekt en waar nodig worden aan gepakt.

Bij Polman Opticiens vind je alles onder één dak, deskundige oogmeting, nauwkeurige contactlens- aanpassing, bril- en glasadvies tot een gewaarborgde nazorg. Bij Polman werken uitsluitend gediplomeerde opticiens, contactl

ensspecialisten.

Niet iedereen die een bril of lenzen draagt beseft het maar een jaarijkse controle van je ogen is van groot belang. Minstens zo belangrijk als de jaarlijkse controle bij de tandarts. Ook je ogen verdienen deze aandacht. Het verminderen van het gezichtsvermogen merk je vaak niet snel op, dat komt doordat dit meestal zeer geleidelijk gaat. Bij Polman Opticiens kun je jouw gezichtsvermogen laten controleren. Gewoon, voor jouw eigen veiligheid, om na te gaan of jouw bril of contactlenzen nog voldoende correctie en de juiste passing hebben. Maar ook om tijdig afwijkingen aan jouw ogen te ontdekken.

Zo ook de topatleten van de Atletiekunie. Want beter zien is beter presteren.

Iedereen is welkom in een van de vestigingen, Focus Optiek – Velp, Rijks Optiek – Oosterbeek, Ouwerling Optiek – Elst en de Huessensche Poort in Huissen.

www.polmanopticiens.nl