Organisatie wedstrijd

Kennismakingswedstrijd

Verenigingen die niet bekend zijn met Athletics Champs kunnen een kennismakingswedstrijd organiseren. Dit is een één daagse wedstrijd waarbij de aspecten van Athletics Champs duidelijk naar voren worden gebracht en dit organiseer je met meerdere verenigingen in de regio. Vier weken voor de wedstrijd wordt er een voorlichtingsavond gegeven voor trainers, ouders en betrokkenen en daarnaast is er een compleet Plan van Aanpak met stappenplan gemaakt waarin alles met betrekking tot de organisatie van de wedstrijd uitgewerkt is.

Competitiewedstrijd

Verenigingen die al ervaring hebben met de Athletics Champs kennismakingswedstrijd kunnen de competitievariant organiseren. Dit is een 4-daagse competitie waarbij teams samen strijden om de eerste plek. Voor het organiseren van de competitie is wederom een uitgebreid stappenplan beschikbaar.

Lenen materiaal

Materialen voor de organisatie van Athletics Champs kunnen geleend worden. De aanhangers in de eerste tabel zijn door de Atletiekunie aangeschaft en in beheer van een vereniging. Na beëindiging van het contract met de beherende vereniging is de aanhanger eigendom van de vereniging/regio. Van een aantal verenigingen is het contract per 31 december 2015 beëindigd. Houd rekening met een vergoeding voor het lenen van een aanhanger met materiaal.

Regio Plaats Naam Mailadres
3 Castricum Sam Pepping materiaalcommissaris@avcastricum.nl 
7 Leiden Willem-Jan van Vliet wjavanvliet@gmail.com
13 Breda Cees Brosens familie.brosens@ziggo.nl
15 Gemert Cor Melis melisgraat@hotmail.com
18 Wijchen Ben Mom/Willan Tychon ackar@avwijchen.nl
19 Ulft Gerard Jansen jansenulft@gmail.com
21 Kampen Marjan Jonker jhhjonker@kpnmail.nl
23 Drachten Sierd Wijnalda s.wijnalda@upcmail.nl

De volgende aanhangers met materialen zijn door een vereniging/regio zelf aangeschaft. Houd rekening met een vergoeding voor het lenen van een aanhanger met materiaal.

Regio Plaats Naam Mailadres
1 Amsterdam Erik Negerman e.negerman@amsterdam.nl
8 Den Haag Fennie van Osch fennievanosch@hetnet.nl
11 Goes Wil Zweemer wilzweemer@zeelandnet.nl
16&17 Weert Gerrie van Deuren wedstrijdorganisatie@avweert.nl
       

Regiocoördinatoren

De regiocoördinator is het verlengstuk van de werkgroep Athletics Champs. De regiocoördinator brengt het ontwikkelde volgens een stappenplan in praktijk en deelt met de werkgroep hoe het loopt. Voor een aantal regio's is de functie vacant. Voor interesse zie de functieomschrijving.

Regio Regiocoördinator
1 Vacant
2 Vacant
3 Mark van Tubergen
4 Vacant
5 Vacant
6 Vacant
7 Jan de Jong
8 Fennie van Osch
9 Vacant
10 Jan de Jong
11 Vera Wisse
12 Johan Herijgers
13 Mike Stout
14 Leon Classen
15 Jan Bloo
16 Vacant
17 Vacant
18 Gerard Jansen
19 Gerard Jansen
20 Vacant
21 Tessa Wiers
22 Aron Hemel
23 Sierd Wijnalda
24 Aron Hemel