Runningkamp

Het T&F Camps Runningkamp wordt tegelijk met de kampen voor technische baanatleten georganiseerd, en op dezelfde locatie, namelijk op de atletiekbaan van atletiekvereniging AV FIT in Zeist. Een schitterende locatie, midden in de bossen, naast een zwembad en naast een grote indoorsporthal, waar we naar uit kunnen wijken bij slecht weer. Het kamp bestaat uit een mix van hardlooptrainingen en funactiviteiten.

Er wordt veel in de bossen getraind en op de atletiekbaan. De trainingen zullen aangepast worden aan het niveau van de deelnemers en indien nodig ook gesplitst worden in groepen. Ga jij ook dit jaar (weer) mee?

  • Week 30 – 23 juli t/m 29 juli
    10 t/m 17 jaar  

Programma

Het programma van het Runningkamp is een mix van training en fun. Er wordt veel in de bossen getraind en op de atletiekbaan. De trainingen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers door in niveau groepen te werken. Alle atleten krijgen de kans om op zijn/haar niveau leuke trainingen mee te maken. De hoofdtrainer en assistent hoofdtrainer worden ondersteund door de begeleiders die ook aanwezig zijn. De trainingen zijn een combinatie van algemene- en specifieke trainingen. Je moet hierbij denken aan algemene kracht- en conditieoefeningen, loopscholing, sprongkracht, blessurepreventie, voedingsadvies etc.

Leeftijden 

De leeftijd die wij hanteren voor deze week is 10 t/m 16 jaar. Dus A-pupillen tot en met de B-junioren.

Aanmelden