Webinar over mogelijkheden op de club voor sporters met een functiebeperking

Webinar op dinsdag 10 mei: mogelijkheden op de club voor sporters met een functiebeperking

Door het geven van voorlichting en inspiratie en het bieden van praktische ondersteuning en begeleiding hopen wij samen met Livit het sporten met een functiebeperking meer onder de aandacht te brengen binnen de atletiekclubs, deze toegankelijker te maken, trainers uit te rusten met de juiste kennis en bij mensen met een fysieke beperking de drempel te verlagen om te gaan sporten.

Met de kennis en expertise op het gebied van orthopedische hulpmiddelenzorg en de ervaring die Livit heeft met het ondersteunen van sporters met een orthopedisch hulpmiddel, kunnen wij jullie voorzien van betere handvatten op het vlak van sporten met een lichamelijke beperking. Door de kennis van de clubs en trainers te vergroten,  hopen we dat sporters met een fysieke beperking de juiste begeleiding krijgen en dat meer mensen met een functiebeperking de weg naar de atletiekclub zullen vinden.

Op 10 mei organiseren wij samen met Livit Orthopedie een interactief webinar en vertellen we graag wat deze samenwerking voor jouw club kan betekenen.

Uiteraard is er alle ruimte en gelegenheid om vragen te stellen.