Adviesgroep

Vorige

Wat doen we?

De Atletiekunie biedt een adviestraject aan voor beheerders en eigenaren van accommodaties. Dit houdt in advisering op ontwerp, aanbestedingsvoorbereiding, directievoering, bouwbegeleiding en/of onderhoudsondersteuning. Deze dienstverlening is ondergebracht in een afzonderlijke Adviesgroep Atletiekaccommodaties.

Veel problemen met atletiekaccommodaties zijn terug te voeren op fouten bij de voorbereiding en realisatie van accommodaties. Atletiek is een sport met veel verschillende disciplines, waardoor een goede kennis van de atletieksport, van kwaliteitsnormen en van het wedstrijdreglement een vereiste is om een goede accommodatie te realiseren. 

De Atletiekunie heeft deze adviesgroep opgericht om bovenstaande diensten aan te bieden. Deze adviesgroep zal op dezelfde wijze als bestaande advies- en ingenieursbureaus en tegen marktconforme prijzen de markt van de atletiekaccommodaties bedienen. Daartoe hebben wij atletiekspecialisten vanuit verschillende adviesbureau’s samengebracht en in onze adviesgroep gebundeld. Naast de bundeling van kennis en expertise ontstaat op deze wijze tevens borging van continuïteit. De adviesgroep wordt logistiek en administratief ondersteund vanuit het bondsbureau van de Atletiekunie.

Naast advies met betrekking tot renovaties kunnen wij verenigingen en gemeenten ook voorzien van advies over kleinere werkzaamheden op en rondom de atletiekbaan, en onderhoudsvraagstukken.

Wie zijn we?

De Adviesgroep Atletiekaccommodaties bestaat uit:

 

Contact

Als wij je kunnen ondersteunen in de voorbereiding en begeleiding van de renovatie of nieuwbouw, dan maken we graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor minder ingrijpende werkzaamheden aan de atletiekbaan kan de Adviesgroep helpen door het aandragen van oplossingen en ook het begeleiden van de werkzaamheden. Je kunt contact opnemen met Anke te Boekhorst