Terugblik 2017

Vorige

Op woensdag 11 oktober 2017. vond de eerste Themadag Atletiekaccommodaties voor verenigingen en gemeenten plaats in Apeldoorn bij de onlangs opgeleverde gerenoveerde atletiekbaan bij AV ´34. Het aantal geïnteresseerden was ingeschat op 50 personen. Het exacte aantal deelnemers heeft onze verwachtingen overtroffen. Met 89 deelnemers kunnen we concluderen dat de themadag in een behoefte heeft voorzien.

Tijdens de themadag is de ‘Adviesgroep Atletiekaccommodaties’ van de Atletiekunie gepresenteerd. De adviesgroep heeft in samenwerking met leveranciers Tamminga Sports, Herculan & Polytan, Oostendorp Nederland, AV ´34 en Athletics Skills Model diverse presentaties verzorgd over onderwerpen waarmee gemeenten en verenigingen te maken hebben rondom en op de accommodaties. De ontvangen feedback van de genodigden was zeer positief, de aanwezigen hebben veel nuttige en praktische informatie kunnen ophalen. Deze geslaagde themadag zal volgend jaar zeker terug op de agenda komen met een mooi vervolg over actuele atletiekaccommodatie gerelateerde onderwerpen.

De beschikbare hand-outs van de workshops/presentaties vind je hieronder.

Contact

Voor ondersteuning in de voorbereiding en begeleiding van de renovatie of nieuwbouw kun je contact opnemen met Bob Thomassen.