Voordelen leden hardlopen.nl loopgroep

Vorige

We hebben de voordelen voor leden van hardlopen.nl loopgroepen op een rijtje gezet:

 • Ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering
  Alle leden van een loopgroep vallen onder de Ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering van de Atletiekunie.
 • Atletiekunie Ledenpas
  Als lid van een bij de Atletiekunie aangesloten loopgroep word je automatisch aangemeld bij de Atletiekunie en ontvang je de digitale ledenpas. Voordelen zijn: recht op de ledenprijs voor het volgen van opleidingen, recht op de ledenprijs voor congressen en/of themadagen, korting op tickets voor de Nederlandse Kampioenschappen en voor alle leden van loopgroepen zijn er collectieve verzekeringen afgesloten.
 • Aangesloten loopgroep
  De leden van een bij de Atletiekunie aangesloten loopgroep profiteren van de voordelen die de organisatie van de loopgroep heeft, zoals: door de Atletiekunie opgeleide trainers, korting op opleidingen en bijscholingen, ondersteuning (o.a. op het gebied van beleidsplannen, accommodatiezaken, vrijwilligersbeleid, etc.), regionaal loopsport overleg, online administratiemodule, etc.
 • Vermelding via www.inschrijven.nl 
  Alle leden van je loopgroep schrijven bij een hardloopevenement via www.inschrijven.nl in namens je loopgroep. Ook kan op www.uitslagen.nl de naam van de loopgroep bij de uitslag van je leden staan. 
 • Hardlopen.nl lidmaatschap
  De loopgroep is aangesloten bij de Atletiekunie en ieder lid van deze loopgroep is automatisch lid van hardlopen.nl. De voordelen hiervan zijn persoonlijk advies van de hardlopen.nl experts, gratis toegang tot alle trainingsschema's, toegang tot de Running Coach audiotrainingen.
 • Nieuwsbrief
  Leden van een loopgroep ontvangen de nieuwsbrief van hardlopen.nl.
 • Deelname loopevenementen
  Bij veel loopevenementen ontvangen leden van loopgroepen korting op het inschrijfgeld. Bij deelname aan loopevenementen kunnen leden zich inschrijven met de naam van de loopgroep.