Voordelen voor verenigingsleden

Vorige

We hebben de voordelen voor de leden van verenigingen op een rijtje gezet:
 

 • Ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering
  Alle leden van een vereniging vallen onder de Ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering van de Atletiekunie.
 • Atletiekunie Ledenpas
  Als lid van een bij de Atletiekunie aangesloten vereniging word je automatisch aangemeld bij de Atletiekunie en ontvang je de digitale ledenpas. Voordelen zijn: recht op de ledenprijs voor het volgen van opleidingen, recht op de ledenprijs voor congressen en/of themadagen, korting op tickets voor de Nederlandse Kampioenschappen, 10% korting bij veel hardloopspeciaalzaken en voor alle leden van verenigingen zijn er collectieve verzekeringen afgesloten.
 • Aangesloten vereniging
  De leden van een bij de Atletiekunie aangesloten vereniging profiteren van de voordelen die de organisatie van de vereniging heeft, zoals: door de Atletiekunie opgeleide trainers, korting op opleidingen en bijscholingen, ondersteuning (o.a. op het gebied van beleidsplannen, accommodatiezaken, vrijwilligersbeleid, etc.), regionaal voorzitters overleg, online administratiemodule, etc.
 • Wedstrijdlicentie
  Met een wedstrijdlicentie (apart aanvragen) kun je deelnemen aan Nederlandse Kampioenschappen en baanwedstrijden. Ook heb je bij sommige loopevenementen de mogelijkheid om later in te schrijven, zoals bij de Dam tot Damloop.
 • Nieuwsbrief
  Leden van een vereniging kunnen de nieuwsbrief van Hardlopen.nl ontvangen met interessante loopsport gerelateerde artikelen.
 • Deelname loopevenementen
  Bij veel loopevenementen ontvangen leden van verenigingen korting op het inschrijfgeld. Bij voorinschrijving kunnen de kortingen oplopen tot 15%. Bij deelname aan loopevenementen kunnen leden zich inschrijven met de naam van de vereniging.