E-Learning Inzicht in nieuwe doelgroepen

Vorige

Het sportlandschap verandert en hier liggen kansen voor de club. Volgens de laatste schatting telt Nederland momenteel zo’n 5 miljoen “ongebonden sporters", mensen die sporten buiten een (traditionele) sportclub om.  Als je als club in staat bent in te springen op de wisselende wensen van deze geïndividualiseerde en drukbezette sporter, dan heb je goud in handen!

Wij hebben een e-learning ontwikkeld waarbij wij jou uitdagen om jouw huidige club te analyseren en na te denken hoe je nieuwe doelgroepen naar jouw club krijgt. Oftewel, creëer naast je bestaande aanbod, nieuw aanbod om zo de individuele sporter te bereiken. Door het maken van de verschillende opdrachten kun jij straks aan de slag met jouw plan van aanpak.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in! 

Ja, ik schrijf me in voor de gratis e-learning!
Zodra jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je automatisch een link naar de online leeromgeving (SKILLS)

Deze e-learning is gratis voor alle aangesloten clubs en loopgroepen en is bedoeld voor bestuursleden. Je kunt alleen inschrijven als je een aangesloten club of loopgroep bent. Je kunt starten op elk gewenst moment gedurende het hele jaar. 

GOOD PRACTISES

Heb jij ook een goed voorbeeld van jouw club die je graag met anderen deelt? Of heb jij vragen? Mail naar sportaanbod@atletiekunie.nl of bel 026-4834849.