Bedrijfssport

Vorige

Wij geloven in de kracht van fitte mensen op de werkvloer en willen werkend Nederland in beweging brengen. Hoe we dit gaan doen? Door het sportaanbod van onze verenigingen naar bedrijven te brengen wordt niet alleen het bedrijfsleven in beweging gebracht, maar kunnen onze verenigingen ook hun aanbod naar een nieuwe doelgroep exploiteren.  

Hoe werkt het?

Veel bedrijven zijn op zoek naar een sport- en vitaliteitsprogramma op maat. Door samen met collega’s aansluitend aan werktijd een hardlooptraining te volgen sluiten wij aan op deze stijgende behoefte in het bedrijfsleven. Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers die bedrijven kunnen begeleiden in dit trainingsprogramma. Want samen met de trainers brengen wij het bedrijfsleven in beweging.

Hiervoor is de Atletiekunie een database van bedrijfsporttrainers aan het opzetten. Op deze manier kunnen wij iedere aanvraag van een bedrijf koppelen aan een vereniging in de buurt. Heb jij interesse in het geven van bedrijfstraining? Meld je dan bij ons aan!

''Bedrijfssport geeft mij veel positieve energie.Het geeft me voldoening om te zien hoe mensen coördinatief sterker worden en met meer energie naar het werk toe gaan. Onder de deelnemers zie je een community ontstaan, een team waar ik me als trainer onderdeel van voel'' (Esther Akihary – Trainster Eindhoven Atletiek).

Waar zijn wij naar op zoek? Ben jij…

  • Enthousiast
  • Kun je omgaan met grote niveau verschillen in een groep
  • Sociaal
  • Een verbinder
  • Motivator
  • Verbonden aan een club?

Herken je jezelf in dit profiel? Meld je aan als trainer bedrijfssport via dit formulier. Voor vragen kun je contact opnemen met bedrijfssport@atletiekunie.nl.

Ook voor de verenging biedt dit extra mogelijkheden. Naast dat een nieuwe doelgroep in aanmerking komt met de sport en een enthousiaste trainer van de vereniging, willen we de inkomsten van bedrijfssport verdelen: 75% gaat naar de trainer en met de overige 25% versterken we onze clubs.

“Bedrijfssport helpt mij aan meer financiën en een breder netwerk, waardoor ik mensen weer bij mijn eigen hardloopwedstrijd kan betrekken” (Jack van der Walle – Trainer Running de Bilt).

In 2018 zijn we gestart met 8 locaties van SWECO met bedrijfssport. 180 deelnemers van dit bedrijf zijn actief gestart met bedrijfssport voor, tijdens of aansluitend aan werktijd.