Zoek en Boek

Vorige

Van traditioneel -> flexibel

De behoefte van de sporter komt steeds meer centraal te staan in het Nederlandse sportlandschap. Zelf bepalen wanneer je sport, waar je sport en welke sport je beoefent. De fitnessbranche is hierin binnen de sport al jarenlang een koploper. Maar ook de loopsport maakt hierin inmiddels zijn opmars met een gevarieerd aanbod aan hardloopgerelateerde clinics, voorbereidingstrajecten en workshops. We zien looptrainers bijvoorbeeld terug op het hockeyveld of bij de voetbalvereniging om te werken aan loophouding, loopscholing en snelheid. Ontwikkelingen die kansen bieden voor de loopsport én dus voor jouw club.

Zoek & Boek op hardlopen.nl

Zoek & Boek is een platform van de Atletiekunie en onderdeel van hardlopen.nl. Hardlopen.nl heeft inmiddels een bereik van ruim een miljoen bezoekers. Deze bezoekers zijn allemaal op zoek naar hardloopgerelateerde informatie, ieder op hun eigen niveau. 

Je clubaanbod op Zoek & Boek

Is jouw club aangesloten bij de Atletiekunie? Dan kan jij hardloopgerelateerd aanbod van jullie club via Zoek & Boek op hardlopen.nl onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde sporters.  De diversiteit aan activiteiten is groot en kan variëren van een webinar van één uur tot een cyclus van trainingen gericht op het deelnemen aan een toekomstig loopevenement. Voor alle activiteiten in Zoek & Boek geldt dat het geen reguliere trainingsactiviteiten betreffen, maar specifieke activiteiten met een een start- en einddatum die gericht zijn op een breed publiek.

Wanneer je jouw aanbod online plaatst (uiteraard helpen we je daar graag bij) brengen wij het onder de aandacht van de hardloper (o.a. via de wekelijkse digitale hardlopen.nl nieuwsbrief). Je bepaalt zelf het inschrijfbedrag, de dagen, tijden en beschikbaarheid. Wij verzorgen de inschrijvingen, de inschrijfgelden én na afloop de facturaties en de uitbetalingen.

Kosten

Zoek & Boek werkt op basis van "no cure no pay". Je gaat dus pas betalen als je deelnemers hebt die zich via Zoek & Boek hebben ingeschreven. De deelnemer betaalt zijn deelnemersbijdrage via iDEAL rechtstreeks aan de Atletiekunie. Voor iedere deelnemer houden wij 20% in van de deelnemersbijdrage en ontvangt de organiserende club 80%. Hiermee loop je als club dus geen risico’s en kun je je blijven focussen op je kerntaak: sporters op een veilige en deskundige manier met plezier laten sporten of van kennis voorzien! 

Aanbod aanmelden en meer informatie

Wil jij je eerst meer verdiepen in het aanbod op jullie club?  Wij hebben een e-learning ontwikkeld waarbij we jou uitdagen om een analyse te maken van je club en na te denken hoe je nieuwe doelgroepen naar de club krijgt. Oftewel, creëer naast je bestaande aanbod, nieuw aanbod om zo de individuele sporter te bereiken. Door het maken van de verschillende opdrachten kun jij straks aan de slag met jouw plan van aanpak.