Visual Dvd A2023 clean

Alle baantrainers welkom op Papendal bij de Dag van de Atletiek

Op 18 maart 2023 organiseren we voor de 17e keer de Dag van de Atletiek. Hét evenement voor alle baantrainers van Nederland. Dus ook voor jou! Zodat jij weer nieuwe kennis en inspiratie op kan doen en jouw trainingsgroep gaat verrassen met nieuwe inzichten en oefeningen.

Daarom nodigen wij je graag uit op het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland: Papendal! Op 18 maart sta jij centraal en ga je in de leer bij enthousiaste experts uit jouw vakgebied. Anouk Vetter trapt de dag af en neemt je mee in haar eigen ontwikkeling en de rol van de trainer.

Ben je nog niet bekend met de Dag van de Atletiek? Bekijk de aftermovie van de afgelopen editie en ontdek waarom jij zaterdag 18 maart 2023 op Papendal moet zijn!

Het tijdschema is al bekend. Half januari vind je het complete programma en de workshops op de website. Er zijn workshops voor alle niveaus, van assistent-baantrainers tot de niveau 4 trainers.

Gun jij jezelf een uniek dagje bijscholing? Houd dan 18 maart vrij in je agenda en kom samen met je collega-trainers naar Papendal; inschrijven gaat groepsgewijs en start op 17 januari. Licentiehouders krijgen 4 licentiepunten bij deelname aan deze dag.

Wij houden je op de hoogte via onze website, de FB-groep voor baanatletiektrainers en via het Atletiekunie Facebookkanaal! #dagvandeatletiek.

Tot ziens op 18 maart! Heb je een vraag? Aarzel niet en mail: [email protected].

Projectteam Dag van de Atletiek

Adwin, Annelies en Mandy