Bezoek de stands

Bezoek bij aankomst, in de pauzes of tijdens de borrel de aanwezige stands. De volgende organisaties staan je graag te woord.

Herzog Medical

Hoe kan compressie (therapie) je helpen om je atleten blessurevrije te houden en het herstel te bespoedigen?

Als trainer streef je naar de beste prestaties van je atleten. Blessures kunnen er echter voor zorgen dat atleten achter raken op schema of niet fit zijn voor die ene belangrijke wedstrijd. De missie van Herzog Medical is om blessures te verminderen en het herstel te verbeteren door middel van compressie. Op onze stand vertellen we je hoe onze producten daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren. We geven je ook inzicht in de wetenschap en de bewijsvoering achter de producten van Herzog Medical. We laten onze nieuwste producten zien: de compressiebroek om hamstring- en liesblessures tegen te gaan, de compressie enkelsokken om plantaire fascieklachten te verminderen, onze massage gun en de nieuwste versie van de Compry Recovery. Verder heb je als trainer de gelegenheid om de producten met een fikse korting direct op de stand aan te schaffen.

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar compressietherapie? Dan zien we je graag op Papendal! Meer over Herzog Medical

Herzog Medical
Tamminga Sports

Tamminga Sports is een bedrijf gespecialiseerd in atletiekmaterialen en performance materialen. Ze hebben een breed assortiment van zowel wedstrijd- als trainingsmaterialen, voor topsport en breedtesport. Ofwel ‘ Alles voor Atletiek’. Meer over Tamminga Sports.

Blackroll

Eenvoudige hulpmiddelen van de Healthstyle Company

Wij beschouwen onszelf als een Healthstyle Company. Dit betekent dat wij producten en diensten aanbieden die gemakkelijk en intuïtief te gebruiken zijn voor elke levenssituatie en levensstijl, en waarvan deskundigen op het gebied van sport en gezondheid - wetenschappers, artsen, therapeuten en professionele atleten - overtuigd zijn.

En in vele gevallen op gebieden waar producten van vergelijkbare kwaliteit, design en perfectie voordien gewoon niet bestonden. Je kunt BLACKROLL® producten gebruiken om jouw spieren te ontspannen, zelfs tussen en na het sporten. Voor minder pijn. Voor een blijvend betere houding. Voor een effectieve warming-up en training. Zelfs om beter te slapen.

Meer over Blackroll

Blackroll
Mystical Miles

Een wijze trainer zei eens dat er twee krachtbronnen zijn die de hardloper verder en/of harder doet lopen: de rationele, wetenschappelijke en cijfermatige en de vertellende, verbeeldende inspirerende, irrationele krachtbron. Mystical Miles voedt die tweede motor, met verhalen - fictie, non-fictie, dichtkunst, geschiedenis, portretten en meer - uit de hele wereld, speciaal voor ons geschreven door prijswinnende schrijvers uit alle continenten.

Mystical Miles komt 3 à 4 keer per jaar uit. Meer over Mystical Miles

Mystical Miles
Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS)

Tijdens de Dag van de Atletiek zijn sportmasseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) aanwezig op het PartnerPlein om je kosteloos te voorzien van een sportmassage.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een sportmassage zorgt voor een vermindering van verlate spierpijn. Dit is spierpijn en stijfheid die 24-72 uur na inspanning optreedt. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage geeft verlichting en bespoedigt het herstel. Je staat de volgende dag dus weer fit op!

De aanwezige masseurs zijn in het bezit van een geldige NGS-licentie. Ze hebben veel praktijkervaring, volgen bij- en nascholingen, zijn up-to-date met alle ontwikkelingen in het vak en hebben een geldig reanimatie een EHB(S)O-diploma. Vind een NGS-masseur bij jou in de buurt.