Inschrijven en deelnemersbijdrage

Hieronder vind je de inschrijflink en informatie over de deelnemersbijdrage. Naar het tijdschema en het workshopaanbod.

Inschrijven

Leveringsvoorwaarden

Je schrijft je in met je Volta account. Heb je nog geen Volta account of ben je je wachtwoord vergeten? Voer dan jouw relatie-/lidnummer in en klik op 'versturen' (naar opvragen lidnummer). Je ontvangt dan een mail op het door jouw club geregistreerde mailadres. Klik op de link en maak een wachtwoord aan. Maak daarbij gebruik van een geschikte webbrowser zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Safari. Internet Explorer is een verouderde webbrowser en niet geschikt voor Volta. Check zo nodig je spambox als je de mail niet ontvangt. Ben je geen lid en heb je nog geen Volta account? Klik dan hier om je te registeren.

De inschrijving is geopend tot en met 8 maart, maar let op: vol = vol. Om verzekerd te zijn van de workshops van jouw keuze, adviseren we je om snel in te schrijven. De ervaring leert dat sommige workshops snel vol zitten.

Deelnemersbijdrage

Groep Bedrag Inschrijving open

Trainerslicentiehouders*

€ 79,50

17 januari 2023

Overige verenigingsleden**

€ 99,50

19 januari 2023

Overige geïnteresseerden***

€ 149,50

19 januari 2023

* Alle trainerslicentiehouders, ongeacht het niveau, ontvangen 4 licentiepunten op niveau 3. De licentiepunten worden toegekend na afloop van de dag op basis van jouw aanwezigheid op de dag. Bekijk meer informatie over de trainerslicentie.
** Verenigingsleden: je bent lid van een aangesloten atletiekvereniging of loopgroep
*** Overige leden (Persoonlijke leden, individuele leden Hardlopen.nl en NTB-leden) en iedereen die geen lid is van de Atletiekunie

Als je van mening bent dat het bedrag dat wordt getoond bij de inschrijving onjuist is, verzoeken we je om voordat je inschrijft contact met ons op te nemen.

Wat krijg je voor jouw deelnemersbijdrage?

Plenaire opening van de dag door Anouk Vetter Drie inspirerende workshops Partnerplein met enkele stands van onze partners Digitale hand-outs van (theoretische) workshops in de week na de dag (indien beschikbaar) Koffie/thee/(fruit)water en lekkernijen bij ontvangst en in de pauzes Lunchbuffet, ook met vegetarische keuze Borrel en hapje na afloop Gratis parkeren
Gratis wi-fi

Voorovernachting Hotel Papendal

Wil je uitgerust deelnemen aan de Dag van de Atletiek? Boek dan een voorovernachting met uitgebreid ontbijtbuffet bij Hotel Papendal.

Eenpersoonskamer
Een overnachting op 17 maart in een standaard kamer voor één persoon kost € 94,- inclusief ontbijtbuffet, exclusief € 2,50 toeristenbelasting. Een eenpersoonskamer boek je rechtstreeks bij Hotel Papendal. Stuur hiervoor een mail naar Hotel Papendal en vermeld erbij dat je deelnemer bent aan de Dag van de Atletiek om in aanmerking te komen voor de bondenkorting.

Tweepersoonskamer
Een tweepersoonskamer kun je het beste online boeken. De prijs van een standaard kamer bedraagt € 109,- exclusief € 2,50 toeristenbelasting p.p.. De prijs is inclusief ontbijtbuffet en twee gratis welkomstdrankjes. (Prijspeil 17 januari 2023)


Lid worden van de Atletiekunie?

Wil je lid worden van een aangesloten vereniging of loopgroep? Zoek een club bij jou in de buurt en sluit je aan!

Contact

[email protected]
T 026 - 483 48 05