PartnerPlein

Laat je informeren, adviseren en inspireren op het PartnerPlein! De volgende organisaties staan je graag te woord.

Herzog Medical

Hoe kan compressie (therapie) je helpen om je atleten blessurevrije te houden en het herstel te bespoedigen?

Als trainer streef je naar de beste prestaties van je atleten. Blessures kunnen er echter voor zorgen dat atleten achter raken op schema of niet fit zijn voor die ene belangrijke wedstrijd. De missie van Herzog Medical is om blessures te verminderen en het herstel te verbeteren door middel van compressie. Op onze stand vertellen we je hoe onze producten daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren. We geven je ook inzicht in de wetenschap en de bewijsvoering achter de producten van Herzog Medical. We laten onze nieuwste producten zien: de compressiebroek om hamstring- en liesblessures tegen te gaan, de compressie enkelsokken om plantaire fascieklachten te verminderen, onze massage gun en de nieuwste versie van de Compry Recovery. Verder heb je als trainer de gelegenheid om de producten met een fikse korting direct op de stand aan te schaffen.

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar compressietherapie? Dan zien we je graag op Papendal! Meer over Herzog Medical

Herzog Medical
Livit

Sporten met een orthopedische voorziening. Wij willen het aangepast sporten brede bekendheid geven. Bij sporters, maar ook bij atletiekverenigingen. Hierbij is inclusief sporten een belangrijk thema. Door onze kennis en ervaring te bundelen en deze breed te delen dragen wij bij aan het onbeperkt kunnen sporten voor iedereen die dat wil. Meer over LIVIT

nijntje Beweegdiploma

Het nijntje Beweegdiploma is een beweegprogramma voor de allerjongsten en bestaat uit een serie beweeglessen waarin het kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling. Veelzijdig bewegen staat centraal. Kom in de lunchpauze naar onze stand voor meer informatie. Meer over nijntje Beweegdiploma.

Tamminga Sports

Tamminga Sports is een bedrijf gespecialiseerd in atletiekmaterialen en performance materialen. Ze hebben een breed assortiment van zowel wedstrijd- als trainingsmaterialen, voor topsport en breedtesport. Ofwel ‘ Alles voor Atletiek’. Meer over Tamminga Sports.

VoltaClub

VoltaClub is hét pakket waarmee atletiekverenigingen en loopgroepen worden ondersteund en ontzorgd op het gebied van administratie én communicatie. Met dit complete pakket kunnen aangesloten clubs eenvoudig vanuit één platform hun hele administratie uitvoeren. Daarnaast vinden leden, vrijwilligers en fans al hun clubinformatie in de gepersonaliseerde app. Het complete VoltaClub pakket bieden we alle aangesloten clubs kosteloos aan. Meer over VoltaClub.