Save the date 4 november 2023

Op 4 november organiseren we voor de 27e keer de Looptrainersdag. Hét evenement voor alle hardlooptrainers van Nederland. Dus ook voor jou! Omdat jij wekelijks, in weer en wind, jouw trainingsgroep weet te motiveren en in beweging te houden.

Tijdschema

Daarom nodigen wij je graag uit op het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland: Papendal! Op 4 november sta jij centraal en doe je nieuwe kennis en inspiratie op bij enthousiaste experts uit jouw vakgebied.

Ben je nog niet bekend met de Looptrainersdag? Bekijk de aftermovie van de afgelopen editie en ontdek waarom jij zaterdag 4 november 2023 op Papendal moet zijn!

Het tijdschema is bekend! Begin september vind je het complete programma op de website.

Gun jij jezelf een uniek dagje bijscholing? Houd dan 4 november vrij in je agenda en kom samen met je collega-trainers naar Papendal; inschrijven gaat groepsgewijs en start op 12 september. Licentiehouders krijgen 4 licentiepunten bij deelname aan deze dag.

Wij houden je op de hoogte via onze website, de FB-groep voor looptrainers en via het Atletiekunie Facebookkanaal! #looptrainersdag.

Tot ziens op 4 november! Heb je een vraag? Aarzel niet en mail: [email protected].