Inschrijven en deelnemersbijdrage

Hieronder vind je informatie over de deelnemersbijdrage. Hier vind je het tijdschema en het workshopaanbod.

Inschrijven leden Atletiekunie

Je schrijft je in met je Volta account. Heb je nog geen Volta account of ben je je wachtwoord vergeten? Voer dan hier jouw relatie-/lidnummer in en klik op stuur e-mail. Jouw lidnummer kun je hier opvragen. Je ontvangt dan een mail op het door jouw club geregistreerde mailadres. Klik op de link en maak een wachtwoord aan. Maak daarbij gebruik van een geschikte webbrowser zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Safari. Internet Explorer is een verouderde webbrowser en niet geschikt voor Volta. Check zo nodig je spambox als je de mail niet ontvangt.

Als je lid bent van de Atletiekunie en een trainerslicentie hebt bij de KWbN, wordt er tijdens het inschrijven een deelnemersbijdrage van € 99,50 in rekening gebracht. Nadat de KWbN de lidmaatschappen heeft gecheckt, wordt het teveel betaald bedrag gecrediteerd en automatisch teruggestort. Je hoeft zelf geen actie te ondernemen.

Ben je geen lid en heb je nog geen Volta account? Klik dan hier om je te registeren.

Inschrijven leden KWbN

Als lid en/of trainerslicentiehouder van de KWbN word je helaas niet door het inschrijfsysteem herkend. Hierdoor wordt het niet-leden tarief in rekening gebracht. Via de extra vragen tijdens het inschrijfproces worden de lidmaatschappen van de KWbN-leden door de KWbN gecheckt. Na controle wordt het eventueel teveel betaalde bedrag gecrediteerd. Je ontvangt dan een mail met een creditering en vervolgens wordt het teveel betaalde bedrag op je rekening teruggestort. Hiervoor hoef je zelf niets te doen.

Als lid van de KWbN het je ook een Volta account nodig om in te kunnen schrijven. Maak gebruik van een geschikte webbrowser zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Safari. Internet Explorer is een verouderde webbrowser en niet geschikt voor Volta. Check zo nodig je spambox als je de mail niet ontvangt.

Klik hier om een account aan te maken. Vul alle gegevens in, klik op ‘Ga door’ en controleer je gegevens. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op ‘Account aanmaken’. Je komt dan in je profiel terecht waar je onder je naam een 7-cijferig registratienummer ziet staan.

Schrijf je in via deze link. Tijdens het inschrijven log je in met het registratienummer en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt. Vervolgens kies je de gewenste workshops, beantwoord je een aantal vragen en rond je je inschrijving af.

Vragen? Bel of mail naar: 026 - 483 48 05 / [email protected]

Deelnemersbijdrage

Groep Bedrag Inschrijving open

Trainerslicentiehouders*

€ 79,50

28 september 2023

Overige verenigingsleden**

€ 99,50

28 september 2023

Overige geïnteresseerden***

€ 149,50

28 september 2023

* Alle trainerslicentiehouders van de Atletiekunie en van de KWbN, ongeacht het niveau, ontvangen 4 licentiepunten op niveau 3. De licentiepunten worden toegekend na afloop van de dag op basis van jouw aanwezigheid op de dag. Bekijk meer informatie over de trainerslicentie.
** Verenigingsleden: je bent lid van een atletiekvereniging of loopgroep die is aangesloten bij de Atletiekunie of je bent lid van de KWbN.
*** Overige leden (Persoonlijke leden en individuele leden hardlopen.nl) en iedereen die geen lid is van de Atletiekunie of van de KWbN.

Wat krijg je voor jouw deelnemersbijdrage?

 • Plenaire opening
 • Drie inspirerende workshops
 • Digitale hand-outs van (theoretische) workshops na afloop (indien beschikbaar)
 • Een fraai deelnemersshirt, keuze uit dames- en herenmaten *
 • Koffie/thee/(fruit)water en lekkernijen bij ontvangst en in de pauzes
 • Vegetarisch lunchpakket
 • Borrel en hapje na afloop
 • Gratis parkeren
 • Gratis wi-fi

* Er is voor iedereen een shirt. De maten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. We hanteren de volgorde van inschrijving.

Voorovernachting

Wil je uitgerust deelnemen aan de Wandeltrainersdag? Boek dan een overnachting met bondenkorting bij Hotel Papendal.

 • Tweepersoons standaard kamer, inclusief ontbijt: € 94,-
 • Tweepersoons superior kamer, inclusief ontbijt: € 104,-

Prijzen zijn exclusief € 2,50 toeristenbelasting per persoon.
Meer informatie over de kamertypes, faciliteiten en eventuele dinermogelijkheden vind je op de website van Hotel Papendal.

Voor een boeking tegen deze tarieven kun je mailen naar [email protected].

Contact

[email protected]
T 026 - 483 48 05

Wandeltrainersdag 2023