Organiseren wedstrijd

Vorige

Kennismakingswedstrijd

Verenigingen die niet bekend zijn met Athletics Champs kunnen een kennismakingswedstrijd organiseren. Dit is een één daagse wedstrijd waarbij de aspecten van Athletics Champs duidelijk naar voren worden gebracht. De wedstrijd organiseer je met meerdere verenigingen in de regio. Vier weken voor de wedstrijd wordt er een voorlichtingsavond gegeven voor trainers, ouders en betrokkenen. Daarnaast is er een compleet Plan van Aanpak met stappenplan gemaakt waarin alles met betrekking tot de organisatie van de kennismakingswedstrijd uitgewerkt is.

Competitie wedstrijd

Verenigingen die al ervaring hebben met de Athletics Champs kennismakingswedstrijd kunnen de competitievariant organiseren. Dit is een competitie verspreid over 4 dagen waarbij clubs in teamverband strijden om de eerste plek. Voor het organiseren van de competitie zijn tijdschema's, een plan van aanpak en andere handige documenten beschikbaar.

Indoor wedstrijd

Ook in de winter is er de mogelijkheid om een Athletics Champs indoor wedstrijd te organiseren. Dit is een losse wedstrijd en maakt dus geen deel uit van een competitie. Als club dien je het outdoor concept te vertalen naar de specifieke indooraccomodatie binnen de regio. Het organiseren van een indoor wedstrijd kan complexer zijn. Ook hiervoor bestaan een plan van aanpak en andere handige documenten.

Materiaal

Tamminga Sports is leverancier voor de Athletics Champs materialen. Hiervoor is de volgende kortingsregeling van kracht:

Besteed bedrag excl. BTW Korting Tamminga Sports
€250 - €500  
€501- €750  
€751 - €1000  
€1001 - €1500 10%
€1501 - €2000 10%
€2001 - €3000 10%
€3001 - €4000 12%
€4001 - €5000 12%
Boven €5000 15%

Subsidie aanschaf materialen

Naast de kortingsregeling is er in 2020 ook een subsidie beschikbaar voor de aanschaf van Athletics Champs materialen. De subsidie is er om verenigingen financieel te ondersteunen bij de aanschaf van Athletics Champs materialen. Deze materialen kunnen aangeschaft worden voor trainingen en wedstrijden. Je vindt hier meer informatie over de subsidieregeling. Voor verder vragen of voor het doen van een subsidieaanvraag, kun je mailen naar competitie@atletiekunie.nl

De downloads van etikketten en kaartjes zijn hieronder te vinden.