Jurylid Algemeen (60)

Vorige

Direct naar ingeplande juryopleidingen

Opleiding aanvragen voor jouw club!

Deze opleiding kan zelfstandig op de club worden georganiseerd! Hieraan is geen deelnemersbijdrage gekoppeld. Dien het  aanvraagformulier hieronder ten minste 3 weken voor aanvang van de opleiding in. 

Aanvraagformulier jurycursus

Meer informatie over de cursus Jurylid Algemeen vind je in de informatiefolder

Opleider

De vereniging zorgt voor een opleider die voldoet aan één van de volgende eisen: hij/zij is (voormalig) CWO of NWO (niveau 2 of 3), is reeds docent bij de Atletiekunie, is een BWO scheidsrechter of wedstrijdleider en/of heeft privé of beroepsmatig ervaring met het verzorgen van cursussen. Als er binnen de vereniging niemand is die aan deze eisen voldoet, neem dan contact op met Tom Froon. In dit geval is de vereniging verantwoordelijk voor de vergoeding van de reiskosten voor een door de Atletiekunie aangestelde opleider.

Vernieuwde inhoud!

  • De opleiding bestaat uit 4 fysieke workshops van circa 2,5 uur. Daarnaast volgen cursisten een e-learning via SKILLS, welke circa 1 uur per workshop in beslag neemt. 
  • De opleiding kan intern voor eigen leden georganiseerd worden en ook opengesteld worden voor leden van andere verenigingen. De Atletiekunie adviseert ook externe deelnemers welkom te heten.
  • Geïnteresseerden schrijven zich rechtstreeks in via de inschrijflink in de website agenda. Let opbij inschrijving moet je in het bezit zijn van een geldig Atletiekunie-bondsnummer. Alléén leden zijn verzekerd tijdens de opleiding en krijgen toegang tot het digitale lesmateriaal.
  • Ongeveer een week voor de startdatum ontvangen alle deelnemers en de opleider een bevestiging en krijgen zij toegang tot het digitale lesmateriaal.
  • De opleider ontvangt per post voor iedere deelnemer een exemplaar van het boekje "Richtlijnen en speerpunten". Dit boekje is ook digitaal beschikbaar.
  • Tussentijdse en afsluitende toets: naast participatie en aanwezigheid is het voltooien van de eindtoets in SKILLS een vereiste om de opleiding succesvol af te ronden. De tussentijdse toetsen zijn enkel een leuke en afwisselende reflectie voor de deelnemers.
  • De opleider stuurt een ingevuld terugkoppelingsdocument uit SKILLS na de laatste workshop naar Tom Froon. Hij zorgt ervoor dat de cursisten hun juryaantekening en certificaat krijgen. Dit certificaat is nadien de opleiding te vinden via Mijn Volta.

Kwalificatieprofiel


Kwalificatieprofiel