Jurylid Athletics Champs (61)

Vorige

Direct naar ingeplande juryopleidingen

Het doel van de cursus is mensen op te leiden die tijdens de Athletics Champs wedstrijden kunnen assisteren. Verenigingen kunnen de cursus zelf geven op de eigen accommodatie. Het is een korte cursus van 4 weken waarin zelfstudieopdrachten worden gedaan. De cursus eindigt met één bijeenkomst waar de uitwerkingen van de opdrachten in een actieve workshop aan de orde komen. 

Voor meer informatie over de Jurycursus Athletics Champs kun je de informatiefolder downloaden.

Ben jij jurycoördinator en wil je de cursus Jurylid Athletics Champs voor jouw vereniging aanvragen? 

  • Vul het inschrijfformulier Jurylid Athletics Champs volledig in en mail deze, uiterlijk 4 weken voor aanvang van de cursus, naar Tom Froon
  • De cursus kan intern voor leden georganiseerd worden of opengesteld worden voor leden van andere verenigingen. In beide gevallen komt de cursus online op de website van de Atletiekunie. Is de cursus alleen bedoeld voor eigen leden dan staat dit vermeld onder het kopje "informatie".
  • De vereniging ontvangt de toolkit met lesmateriaal.
  • Geïnteresseerden schrijven zich rechtstreeks in via de website.
  • Er is geen afsluitende toets. De opleider bepaalt aan de hand van indrukken en aanwezigheid of de cursist geschikt is om zelfstandig aan de slag te gaan.
  • De opleider stuurt de lijst met geschikte cursisten binnen een week na de laatste bijeenkomst naar de afdeling Opleidingen. De cursisten krijgen hun juryaantekening bijgeschreven.