Medewerker ET (90) / Chef ET (91)

Vorige

Wil jij graag aan de slag bij baanatletiekwedstrijden?

Dan is de functie van Chef ET (Electronische Tijdwaarneming) misschien iets voor jou! 

De Chef ET kent het wedstrijdreglement en weet hoe het reglement in de praktijk wordt toegepast. Als Chef ET heb je een gecombineerde coördinerende en uitvoerende rol. Je instrueert de ET bedieners, maar je bent zelf ook onderdeel van het uitvoerende team. Daarnaast ben jij de communicatieschakel met de overige officials en juryleden. 

Ben jij lid van een atletiekvereniging en wil je je inschrijven voor een cursus? Laat dit weten via de interesselijst.

Aanvraagprocedure voor vereniging

Doorloop onderstaand stappenplan als er meerdere geïnteresseerden zijn binnen je vereniging en de opleiding ook bij jouw vereniging georganiseerd kan worden:

  • Neem contact op met je taakcoördinator;
  • De taakcoördinator geeft aan welke voorzieningen er nodig zijn en beoordeelt in overleg of de beoogde locatie hieraan voldoet;
  • De taakcoördinator gaat op zoek naar een opleider en beoordelaar;
  • In overleg met de opleider worden de definitieve opleidingsdagen en -tijden bepaald;
  • De taakcoördinator stuurt uiteindelijk het volledig ingevulde aanvraagformulier naar de Atletiekunie. De opleiding komt online op de website zodat geïnteresseerden zich direct via de site kunnen inschrijven. Let op: de deelnemers zijn minimaal 18 jaar oud en lid van de Atletiekunie. 

In de informatiefolder vind je informatie over o.a. de instroomeisen, de opzet, tijdpad en studielast van deze opleiding. 

Kwalificatieprofiel

Kwalificatieprofiel

Toetsplan

Toetsplan