Atletiekunie en FOYS lanceren VoltaClub landelijk

29 september 2021
Bestuurder en commissielid Vorige

Sinds januari 2020 is het bondsbureau van de Atletiekunie overgestapt op Volta. Volta is het centrale databasesysteem van leverancier Focus On Your Sport (FOYS), waaronder ook een nieuwe CRM applicatie om alle leden te administreren. Het doel van deze samenwerking is door een toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke applicatie de administratie voor clubs, leden en het bondsbureau efficiënter te maken.

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan een soepele overgang naar Volta voor alle aangesloten clubs en leden. Inmiddels verlopen ook de inschrijvingen voor de competitie en opleidingen succesvol via Volta.

Landelijke implementatie VoltaClub sinds 1 mei 2021

De volgende stap in deze innovatieve samenwerking met FOYS is de landelijke implementatie van VoltaClub, per 1 mei. VoltaClub is dé toekomstbestendige verenigingsapplicatie waarmee clubs en loopgroepen worden ondersteund en ontzorgd op het gebied van administratie en communicatie. Naast de functionaliteiten zoals ledenadministratie, accommodatiezaken, opleidingen, wedstrijden en evenementen, is VoltaClub ook een geschikt communicatieplatform voor clubs om hun leden heel gericht te bereiken.  Denk hierbij aan persoonlijke communicatie; het doorgeven van aanwezigheid bij trainingen en het inplannen van vrijwilligersdiensten en dit alles ook toegankelijk via een mobiele applicatie.

Kosteloos en exclusief voor atletiek- en loopsportclubs

VoltaClub is een efficiënte en professionele toepassing die kosteloos wordt aangeboden aan bij de Atletiekunie aangesloten clubs en loopgroepen. Het is exclusief ontwikkeld voor atletiek- en loopsportverenigingen in Nederland. Het streven is om iedereen te laten aansluiten op VoltaClub zodat we één hechte en sterke atletiekcommunity vormen. Een community die zich kan focussen op de mooie sport omdat achterliggende processen goed zijn georganiseerd. VoltaClub is een compleet pakket en bestaat daarmee uit een CRM systeem, een club-app en additioneel een CMS systeem, oftewel een website.

Met VoltaClub gaan we samen sneller en komen we verder!

Wij geloven in de toegevoegde waarde van VoltaClub voor onze clubs en de atletiekcommunity als geheel. Daarbij zetten we volledig in op een persoonlijke benadering, maatwerk en een goede samenwerking.