Atletiekunie lanceert Adviesgroep Atletiekaccommodaties

01 november 2017
Accommodatie Vorige

“Adviesgroep Atletiekaccommodaties” is een initiatief van de Atletiekunie en twee strategische partners om naast de bestaande (en blijvende) dienstverlening aan onze clubs ook in het voortraject van nieuwbouw en renovatie advies en begeleiding te bieden aan de beheerders en eigenaren van accommodaties. Denk aan: advisering op ontwerp, aanbestedingsvoorbereiding, directievoering, bouwbegeleiding en/of onderhoudsondersteuning. Deze dienstverlening is ondergebracht in een afzonderlijke Adviesgroep Atletiekaccommodaties.

De adviesgroep zal op dezelfde wijze als bestaande advies- en ingenieursbureaus, en tegen marktconforme prijzen, de markt van de atletiekaccommodaties bedienen. Daartoe hebben wij atletiekspecialisten vanuit verschillende adviesbureaus samengebracht en in onze adviesgroep gebundeld. Naast de bundeling van kennis en expertise ontstaat op deze wijze ook borging van continuïteit. De adviesgroep wordt logistiek en administratief ondersteund vanuit het bondsbureau van de Atletiekunie.

Om de Adviesgroep Atletiekaccommodaties te laten slagen, heeft de Atletiekunie op 25 oktober 2017 een overeenkomst getekend met:

  • Jarno Tiethoff, eigenaar van Kennis van Sport.
  • Iwan ter Huurne, eigenaar van Kennis van Sport.
  • Lomme Siebenga, eigenaar van Siebenga Advies- en Tekenbureau.

Met deze samenwerking verbindt de Atletiekunie bouwkundige en sporttechnische expertise met ruim 20 tot 30 jaar ervaring om zo meer kwalitatief en duurzame atletiekaccommodaties mogelijk te maken.

        

Joëlle Staps (directeur Atletiekunie A.I.  en Lomme Siebenga (Siebenga Advies)
 

Heb jij ondersteuning nodig in de voorbereiding en begeleiding van renovatie of nieuwbouw? 

Neem dan contact op met Bob Thomassen.


Foto header v.l.n.r.: Joëlle Staps, Bob Thomassen, Iwan ter Huurne, Jarno Tiethoff en Lomme Siebenga