Begin 2017 goed met nieuwe kennis en inspiratie!

21 september 2016
Bijscholingen Vorige

Jouw trainers zijn enorm belangrijk voor jouw club. Zonder trainers heeft jouw club immers geen aanbod voor haar leden. Hoe blijft jouw trainer actief en op de hoogte? Volgt jouw trainer al bijscholingen? Of zoekt jouw trainer meer verdieping?

Begin 2017 goed met nieuwe kennis en inspiratie en vraag een bijscholing aan!

Enthousiasmeer jouw trainers!

Het volgen van bijscholingen is een laagdrempelige manier om trainers kennis te laten vergroten en nieuwe trainingsideeën op te doen.

Ook jouw club kan een bijscholing op de eigen club aanvragen. Bekijk de aanvraagprocedure of meld jouw club direct aan!

  1. Wil je weten welke bijscholingen er zijn?  Per doelgroep vind je hier de onderwerpen (linkerkolom). Uiteraard is elk onderwerp mogelijk!
  2. Sluit je liever aan bij één van de geplande bijscholingen? Bekijk dan het overzicht.

Aan al deze bijscholingen zijn licentiepunten gekoppeld. Zo onderhouden jouw trainers gelijk de trainerslicentie!

Vernieuwing

Een aantal jaren geleden hebben we de keuze gemaakt om ons aanbod bijscholingen uit te breiden met inspiratiesessies. Inspiratiesessies enthousiasmeren en zijn makkelijk op een trainingsavond in te plannen.
Uit de evaluatie-enquête blijkt dat ook jullie positief zijn hierover. Gemiddeld scoorde deze scholingen een 8,3! Voor ons reden genoeg om deze weg te vervolgen en het aanbod verder uit te bouwen.

Zo onderzoeken wij op dit moment ook andere concepten zoals (regionale) mini-congressen, thema-avonden of plannen we een hele serie FUNdament bijscholingen bij de clubs in.
Vernieuwing zoeken we ook in onderwerpen. Voor komend jaar staat er in ieder geval een inspiratiesessie ‘Trailrunning’ op de planning.

Welk onderwerp wil jij graag vertaald zien in een scholing voor jouw trainers?
Laat het ons weten zodat we een mooi aanbod op maat kunnen maken.