Ben jij Pupillentrainer?

28 februari 2017
Jeugdtrainers Vorige

Volg dan de clinic “Jeugdatletiek” bij het vrolijkste duo op de Dag van de Atletiek!

Femke Pluim, succesvolste polsstokhoogspringster van Nederland en Luuk Wagenaar,  de leukste jeugdtrainer van Nederland, verzorgen op 18 maart a.s. een korte interactieve sessie “jeugdatletiek” tijdens de Dag van de Atletiek. Femke en Luuk laten zien hoe je een actieve, leerzame en speelse pupillentraining geeft. Hoe daag je kinderen op een speelse manier uit en zorg je ervoor dat ze de basistechnieken onder de knie krijgen?

Femke Pluim
Femke kwam in 2011 voor het eerst in aanraking met atletiek (meerkamp). Door de jaren heen heeft ze zich gespecialiseerd in het onderdeel polsstokhoogspringen. Afgelopen zomer sprong ze op het EK in Amsterdam naar een 6e plek en heeft ze meegedaan aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Ze heeft dan misschien niet de titel „leukste jeugdtrainer van Nederland” op haar naam staan, maar wel het Nederlands Record Indoor en Outdoor polsstokhoogspringen.

Luuk Wagenaar
Luuk is inmiddels zeven jaar jeugdtrainer en sinds 2012 coördinator van de pupillen bij Phanos. Als coördinator geeft hij leiding aan 20 atletiektrainers en is hij verantwoordelijk voor de atletiektraining van ruim 350 kinderen op 6 dagen in de week. Naast trainer en coördinator is Luuk student natuurkunde én behoort hij tot de nationale MiLa top. Begin dit jaar won hij de titel: “Leukste jeugdtrainer van Nederland”.