Berichten van de ledenadministratie maart/april

06 mei 2019
Ledenadministratie Vorige

Aanvraag nieuwe vereniging

 • WHPH Amsterdam te Amsterdam heeft het lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het clubtenue wordt nader bepaald. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.
   

Goedkeuring nieuwe vereniging per 15 april 2019

 • Get Running te Eindhoven, organisatiecode is V0014392 en het clubtenue bestaat uit shirt: blauw met wit en logo; short: blauw met wit
   

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

 • Stichting Medemblik Sport te Wervershoof heeft het buitengewoon lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het doel van de stichting is het stimuleren van sporten en het organiseren van diverse lopen. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.
   

Doorstart buitengewoon lidmaatschap per 1 januari 2019

 • Stichting De Ronde Venen Marathon te Abcoude heeft een doorstart gemaakt en is als buitengewoon lid aangesloten bij de Atletiekunie onder de bestaande organisatiecode X0005913 (hadden per 31 december 2018 opgezegd).
   

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap per 1 mei 2019

 • Stichting De Driedorpenloop gevestigd in de Gemeente Wijdemeren, de organisatiecode is X0002912. Het doel van de stichting is het bevorderen en doen beoefenen van de atletiek- en de loopsport, alsmede het organiseren van hardloop- en wandelsportevenementen.
 • Stichting WPR (Wandelsport Promotie Rotterdam) te Berkel en Rodenrijs, de organisatiecode is X0010906. Het doel van de stichting is het organiseren van sportieve evenementen, met name hardloop- en wielerwedstrijden.
   

Nieuwe loopgroep Hardlopen.nl

Wij hebben de volgende loopgroepen onlangs welkom geheten.

 • JustGoo te Valkenburg (B0017002) te Valkenburg LB
 • ALZU-Coaching (B0010008) te Gouda.

Klik hier voor meer informatie voor het aansluiten van een Loopgroep onder Hardlopen.nl
 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Arda Pommer