Berichten van de ledenadministratie november

19 november 2019
Ledenadministratie Vorige

Aanvraag wijziging clubtenue

  • AV ’23 (V0001107) te Amsterdam heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. T-shirt/singlet: boven wit met in het midden het clublogo; onder effen rood, daartussen een overgang in de vorm van rode driehoekjes die naar onder toe groter worden. Broek: effen rood. Tevens hebben zij een overgangstermijn van 6 maanden aangevraagd.

  • AV Rijssen (V0020419) te Rijssen heeft verzocht het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. T-shirt voor- en achterzijde blauw met een donkerblauwe bies aan de zijkanten en oranje mouwen. Singlet en top: voor- en achterzijde blauw met een oranje bies aan de zijkanten. Korte en lange tight: voor- en achterzijde blauw met een oranje bies aan de zijkanten. T-shirt/singlet/top/tight allen met aan de voorzijde het AV Rijssen logo, met in donkerblauw dit ook als ‘’schaduw’’. Tevens hebben zij een overgangstermijn van 6 maanden aangevraagd. Eventuele bezwaren kan je binnen 1 maand richten aan Arda Pommer
     

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

  • Stichting Den Helder in Beweging heeft het buitengewoon lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het doel van de stichting is het organiseren van het loop evenement De Halve van Den Helder. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.

     

Goedkeuring buitengewoon lidmaatschap per 1 december 2019

  • Stichting Atletiek en Running Limburg (SARL) te Maastricht, de organisatiecode is X0017914. Het doel van de stichting is de verbinding tot stand brengen tussen Limburgse verenigingen als collectief en Atletiekunie.

  • Stichting Trail en Running club Utrechtse Heuvelrug te Driebergen, de organisatiecode is X0005914. Het doel van de stichting is de beginnende en ervaren hardlopers kennis te laten maken met (trail-)running en het verrichten van alle verdere handelingen die hiermee in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Arda Pommer