Berichten van de ledenadministratie september

17 oktober 2019
Ledenadministratie Vorige

Goedkeuring wijziging clubtenue

  • Cialfo (V0021433) te Epe heeft toestemming ontvangen het clubtenue als volgt te mogen wijzigen. T-shirt/singlet: kobaltblauw met gele bies aan zowel de rechter- als linkerzijkant. Logo van Cialfo (in het geel) op de linkerborst en op de achterzijde. Topje: kobaltblauw met een geel vlak onder de oksel aan zowel rechter- als linkerzijde. Logo van Cialfo op linkerborst en op de achterzijde. Short/tight (kort/lang): zwart. Overgangstermijn 1 maart 2020 tot 1 september 2020.
     

Aanvraag buitengewoon lidmaatschap

  • Stichting Atletiek en Running Limburg (SARL) te Maastricht heeft het buitengewoon lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het doel van de stichting is de verbinding tot stand brengen tussen Limburgse verenigingen als collectief en Atletiekunie. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.
  • Stichting Trail en Running club Utrechtse Heuvelrug te Driebergen heeft het buitengewoon lidmaatschap bij de Atletiekunie aangevraagd. Het doel van de stichting is de beginnende en ervaren hardlopers kennis te laten maken met (trail-)running en het verrichten van alle verdere handelingen die hiermee in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Overeenkomstig artikel 6 lid 3 van het algemeen reglement bestaat gedurende 1 maand na deze publicatie gelegenheid om tegen erkenning schriftelijk bezwaar te maken bij het bestuur van de Atletiekunie, p/a bondsbureau.
     

Nieuwe Loopgroep Hardlopen.nl

Wij hebben de volgende Loopgroep onlangs welkom geheten.

  • Loopgroep SNL (B0021003) te Zwolle

Klik hier voor meer informatie voor het aansluiten van een Loopgroep onder Hardlopen.nl

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Arda Pommer