Clubvoordeel: Herzog Medical

03 februari 2020
Bestuurder en commissielid Vorige

Herzog Medical biedt Atletiekunie clubs nu de mogelijkheid om makkelijk en voordelig kennis te maken met hun innovatieve herstelsystemen. Compry Recovery biedt een beter herstel na inspanning. Compry Cool helpt bij pijnreductie, blessurebehandeling en snelle revalidatie van geblesseerde atleten. Laat atleten ook kennis maken met beide Compry’s van Herzog Medical door voordelig één van de systemen voor bijvoorbeeld de jaarlijkse (buitenlandse) trainingsstage te huren.

Vanuit de slogan ‘Prevent, Perform en Recover’ levert Herzog Medical via de producten Compry Recovery en Compry Cool  een belangrijke bijdrage aan het optimaal presteren van zoveel mogelijk atleten in Nederland. Of het nu om de absolute top gaat of om de recreatieve hardloper.

Sinds 2017 is Herzog Medical als ‘official recovery partner’ aan de Atletiekunie verbonden en maken topatleten en de medische staf van de Atletiekunie bij internationale toernooien en trainingsstages naar volle tevredenheid gebruik van zowel de Compry Cool als de Compry Recovery systemen.  De compacte systemen zijn gemakkelijk te vervoeren en zijn daardoor altijd en overal inzetbaar: in de behandelruimte, onderweg of op de atletiekbaan. In de video onderaan dit artikel geeft Atletiekunie fysiotherapeut Luc Schout uitleg over beide producten en hoe ze (tijdens toernooien) bijdragen aan onder andere extra herstel na een topprestatie.

Compry Recovery: altijd je eigen masseur bij de hand

Met de Compry Recovery heb je altijd je eigen masseur bij de hand. Het systeem bestaat uit twee ruime broekspijpen. In elke broekspijp zitten vier luchtkamers. Een computer blaast steeds lucht in de kamers van distaal naar proximaal, oftewel van veraf van het hart naar het hart toe. Precies zoals een sportmasseur ook begint vanaf de enkel en dan naar de knie toewerkt. Die drukopbouw vanaf de voet, via de kuit naar het dijbeen is op verschillende compressieniveaus instelbaar.

Er zijn een drietal voorgeprogrammeerde programma’s. Daarnaast kan je het drukniveau naar eigen wens instellen op vier niveaus. De meest stevige druk is vergelijkbaar met het effect van een diepe massage door een masseur.

Speciaal voor Atletiekunie clubs verhuurt Herzog Medical de Compry Recovery voor €50,- per week (normale prijs: €72,-). Bevalt het? Bij aanschaf krijgen jullie als Atletiekunie lidorganisatie ook nog eens 10% korting en ontvangen jullie het eventuele betaalde huurbedrag terug.

Compry Cool: sneller herstellen na een blessure

Het innovatieve Compry Cool systeem voegt koeling en compressie samen in één product. Compry Cool biedt dé oplossing voor pijnreductie, blessurebehandeling en snelle revalidatie van geblesseerde atleten. Wil je meer weten over de werking van de Compry Cool, klik dan hier. Maak kennis met de Compry Cool en huur het apparaat voor €75,- per week (normale prijs: €107,50), inclusief een bandage naar wens.

Kennismaken?

Willen jullie een Compry Recovery huren of kopen en een Compry Cool huren? Stuur dan een mail naar info@herzogmedical.com  of bel met 0342-745041. De prijs is exclusief de verzendkosten. Het is ook mogelijk om het systeem in Terschuur op te halen. Zijn er vragen over één van de herstelsystemen? Neem dan contact op met Herzog Medical via bovenstaande gegevens. Deze clubvoordeel aanbieding is geldig t/m 31 maart.

Ben je aanwezig op de Dag van de Atletiek op 21 maart? Op deze dag kan je op het atletiekplein bij Herzog Medical terecht met al je vragen en natuurlijk kan je hier ook de Compry Recovery testen.