Coachleergang polsstokhoogspringen start op 30 november a.s.

27 september 2019
Trainer en Coach Vorige

Ben jij atletiektrainer en is (polsstok)hoogspringen je favoriete discipline? Dan is deze nieuwe, driedaagse leergang polsstokhoogspringen echt iets voor jou!

Ervaring met polshoog is handig, maar zeker geen must.

Tijdens de bijeenkomsten geeft talentcoach Robbert-Jan Jansen je stap voor stap inzicht in de aspecten van het polsstokhoogspringen. Er is veel ruimte voor interactie. Per cursusdag vindt de vertaalslag naar de praktijk plaats. Je kunt dus direct met het geleerde aan de slag op je eigen club.

Aan het eind van de leergang heb je:

  • kennis van de techniek en van de daarbij behorende kenmerken (principes binnen de leerlijn van 6 t/m 17-jarigen);
  • inzicht in effectief coachen en kennis van de motorisch leren principes;
  • kennis van atletische vorming en kan je deze toepassen inde training van jonge sporters;
  • inzicht in belasting, belastbaarheid in relatie tot de groei en ontwikkeling voor, tijdens en na de groeispurt en kan je een juiste opbouw van de belastbaarheid in de training waarborgen.

Het complete programma, de kosten en de voorwaarden vind je op de website. De bijeenkomsten maken deel uit  van het “closing the gap” project. Alle cursusdagen vinden plaats op het Nationaal Trainingscentrum op Papendal in Arnhem.

Wil jij op een laagdrempelige manier kennis maken met, of je verder verdiepen in polsstokhoog-springen? Grijp dan deze unieke kans en schrijf je direct in! Vragen? Aarzel niet en mail Annelies Bolk, afdeling breedtesport.