Competitie wedstrijden april

10 februari 2021
Competitie wedstrijden Vorige

De vele inschrijvingen voor de competitie van 2021 bewijzen dat atleten enorm uitkijken naar wedstrijddeelname, dat is fantastisch om te zien!

De huidige situatie brengt echter een hoop onduidelijkheden met zich mee over de doorgang van de competitie en de bijbehorende beperkingen en maatregelen. Daarom nemen we jullie graag mee in ons besluitvormingsproces en stappenplan voor de competitie:

  • In de 2e week van maart communiceren we over de vervolgstappen voor de competitie in de maand april. Hiermee geven wij organisaties en officials de tijd om zich goed voor te bereiden. Daarnaast hebben ploegleiders en atleten tijdig duidelijkheid over de competitieplanning.
  • De competitie facturen zullen niet op 1 maart verstuurd worden. Dit doen we pas op het moment dat er duidelijkheid is over óf en hoe de competitie zal plaatsvinden.
  • De voorlopige indeling van de competitie vind je hier. Let op: de toewijzing is nog onder voorbehoud en nog niet alle organisatoren zijn bekend. Het organiseren van een competitiewedstrijd biedt veel voordelen. Zo worden officials toegewezen, ontvang je een organisatiebijdrage, heb je gegarandeerde deelname én zijn teams verplicht om een jurylid (of leden) mee te nemen. Lijkt het jouw club leuk en interessant om dit jaar een competitiewedstrijd te organiseren? Mail ons dan. 

C/D competitie

We hebben van veel clubs signalen ontvangen dat de jeugd staat te springen om wedstrijden. Kijkend naar de huidige RIVM richtlijnen en ons protocol zijn alleen onderlinge wedstrijden op de club voor kinderen tot 18 jaar toegestaan. We bekijken momenteel de opties om de C/D competitie in oefenwedstrijdvorm op de eigen club te laten plaatsvinden. Tweede week maart verwachten we hierover meer duidelijkheid te kunnen geven.

Vragen over de competitie?

Stuur ons een email.