Doet jouw club mee met de Nationale sportweek?

04 september 2020
Bestuurder en commissielid Vorige

De NOC*NSF Nationale Sportweek komt er weer aan! Van 18 tot en met 27 september gaat heel Nederland weer aan de slag om zoveel mogelijk mensen met plezier te laten sporten en bewegen en dat doen we graag met de hulp van jouw club!

Is jouw club ook actief tijdens de Nationale sportweek of wil je hieraan deelnemen? Meld je dan snel aan via de website! Door mee te doen aan de Nationale sportweek laat jij je als club weer net iets beter zien en kun je door activiteiten te organiseren zelfs nieuwe leden aantrekken. Voor deelnemende verenigingen is een bijbehorende promotietool ingericht die je heel eenvoudig en gemakkelijk om kan buigen tot uitingen van jouw eigen club. Klik hier om naar de promotietool te gaan.

Dit jaar omarmt niet de nationale sportweek niet een host city maar zijn dit er maar liefst drie! Zo zetten Emmen, Eindhoven en Nieuwegein zich dit jaar vol in om het belang van sport en bewegen in hun regio’s goed onder de aandacht te brengen. Breng jij de atletieksport in jouw eigen regio en gemeente onder de aandacht tijdens de Nationale sportweek? Samen maken we de atletieksport nog mooier! Bekijk het onderstaande overzicht voor de thema’s die per dag centraal staan tijdens de Nationale sportweek.

Vrijdag 18-09 Opening NSW
Zaterdag 19-09 Sportclubs

Zondag

20-09 Sport en voeding
Maandag 21-09 Ouderen
Dinsdag 22-09 Inclusief sporten
Woensdag 23-09 Scholen
Donderdag 24-09 Duurzaamheid
Vrijdag 25-09 Vitaliteit op de werkvloer
Zaterdag 26-09 BeActive night
Zondag 27-09 Outdoor

Doe jij als club ook mee, of wil je meer weten over de Nationale sportweek? Deel het met ons of stel je vragen per mail!