GAP projecten: de brede ontwikkeling van drie atletiek onderdelen

14 november 2018
Trainer en Coach Vorige

Update: vanaf oktober zijn de activiteiten gestart in het kader van de GAP projecten. Graag brengen we je met regelmaat op de hoogte van alles wat hieromheen gebeurt.

Wat is GAP

GAP is de 'roepnaam' voor drie projecten die voluit 'Closing The Gap' projecten heten.  

Waarom GAP

Het is de uitwerking van de ambitie om binnen acht jaar structureel aansluiting bij de wereldtop te vinden op drie atletiekonderdelen waarop dat nu nog niet het geval is. De drie gekozen onderdelen zijn speerwerpen, polsstokhoogspringen en 400 meter / 400 meter horden.

Voor wie is GAP interessant

Voor iedereen die plezier beleeft aan de genoemde onderdelen en erin geïnteresseerd is zichzelf te verbeteren als atleet, als coach, als trainer of als organisator.

Voor welk niveau is GAP

Voor elk  niveau! Van pupillenatletiek tot topsport, voor beginnende coaches en topcoaches. Het aanbod van activiteiten is gedifferentieerd per doelgroep en niveau dus houd alle aankondigingen in de gaten!

Activiteiten

Het komende jaar richten we ons vooral op de kennisontwikkeling en deskundigheid van coaches. Zo zullen er regionale en nationale (bij)scholingen zijn, daarnaast worden de meerjarenopleidingsplannen vernieuwd en uitgebreid én organiseren we trainingen, congressen, masterclasses en andere evenementen.

Leergang speerwerpen coaches niveau 3

Ben jij of ken jij een coach die binnen de club het speerwerpen op de kaart wil zetten? Of willen jullie als club speerwerpen een boost geven? Meld je dan aan voor de complete leergang speerwerpen. In vier zaterdagen wordt de complete leerlijn speerwerpen behandeld waardoor je voor alle leeftijden en niveaus de optimale leer- en oefenstof onder de knie hebt.

Wees er wel snel bij want er zijn nog maar enkele plaatsen over!

Inschrijven

Agenda Closing the GAP

  • 24-26 oktober               Masterclass Coaches (op uitnodiging) 400 meter / 400 m horden
  • 27 oktober                    Coachcongres 400 meter / 400 m horden / download de handouts van deze dag
     
  • 24 november                Leergang speerwerpen deel 1
  • 8 december                  Leergang speerwerpen deel 2
  • 22 december                Leergang speerwerpen deel 3
  • 12 januari                     Leergang speerwerpen deel 4