Grote Clubvlagactie tijdens de Dag van de Atletiek

14 maart 2019
Trainer en Coach Vorige

Jouw club in the picture tijdens de Dag van de Atletiek?

Grote kans dat we op 23 maart een aantal trainers en bestuursleden van jouw club verwelkomen tijdens de Dag van de Atletiek op Papendal. Wij willen deze mensen graag op een leuke manier in de schijnwerpers zetten. Want dat verdienen ze! Weer of geen weer, iedere week reizen ze af naar de club om vol enthousiasme een groep atleten verder te laten lopen, springen of werpen. Of ze buigen zich met het bestuur over actuele beleidsonderwerpen om de club nog sterker te maken.

Fotomoment

Tijdens de lunch (12.00 -13.00 uur) en bij de borrel (15.45 - 16.15 uur)  krijgen de deelnemers hun verdiende moment of fame bij de fotowand. Op deze plek worden ze door onze fotograaf vereeuwigd. De foto’s zijn na afloop gratis te downloaden van de facebookpagina van de Atletiekunie. Print de foto, lijst hem in en geef jullie kanjers een mooie plek in het clubhuis! 

Grote Clubvlagactie met kans op geldprijzen

Deelnemers die meedoen aan de Grote Clubvlagactie* dingen mee naar een geldprijs voor de club:

Hoe werkt de actie?

Stap 1: Deelnemers nemen de clubvlag mee naar de Dag van de Atletiek op 23 maart 2019;

Stap 2: ze vullen het deelnameformulier in en laten dit achter in de actiebox;

Stap 3: bij de fotowand gaan ze met de clubvlag op de foto;

Stap 4: ze posten de foto voor maandag 25 maart 12:00 uur op Facebook en/of Instagram met #dagvandeatletiek, @atletiekunie/@atletiekunienl en @naamclub;

Stap 5: verlies de mailbox niet uit het oog, want in de week van 25 maart maken we bekend welke drie clubs ieder € 100 winnen.

Actievoorwaarden*

Bij deelname aan deze actie gaat iedereen die op de foto gaat akkoord met het plaatsen van de clubfoto op Facebook. De actie geldt alleen voor atletiekclubs en loopgroepen die aangesloten zijn bij de Atletiekunie. Per club kan slechts eenmaal aan deze actie worden deelgenomen. Zonder het invullen van het formulier vervalt de kans op de prijs. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.