Grote Clubvlagactie tijdens Looptrainersdag

31 oktober 2018
Bestuurder en commissielid Vorige

Doe mee aan De Grote Clubvlagactie en maak kans op een geldprijs

Grote kans dat we op 10 november een aantal van jouw trainers verwelkomen tijdens de Looptrainersdag op Papendal. Dat jouw club de trainers de kans heeft geboden op deze dag aanwezig te zijn is al de eerste vorm van waardering. Op 10 november doen wij hier nog een schepje bovenop. Want zonder deze V.I.T.s (Very Important Trainers) geen verantwoord opgebouwde trainingen, geen luisterend oor bij blessureleed of aangepaste trainingsvormen en geen inspirator voor een goede groepsdynamiek. Kortom, tijdens deze editie willen we graag benadrukken hoe waardevol trainers zijn voor hun club. Hoe we dit concreet gaan doen houden we nog even geheim, maar dat het een feest speciaal voor hen wordt, dat is zeker! Eén tipje van de sluier lichten we vast op: De Grote Clubvlagactie tijdens het fotomoment!
 

Fotomoment

Tijdens de lunch (12.00 -13.00 uur) en bij de borrel (15.45 - 16.15 uur)  krijgen de trainers hun verdiende moment of fame bij de fotowand. Op deze plek worden ze door onze fotograaf vereeuwigd. De foto’s zijn na afloop gratis te downloaden van de facebookpagina van de Atletiekunie. Print de foto, lijst hem in en geef jullie kanjers een mooie plek in het clubhuis! 
 

Grote Clubvlagactie

Tegelijkertijd kunnen de deelnemers hier als volgt meedoen aan de Grote Clubvlagactie* en meedingen naar een geldprijs voor de club:

Stap 1: de deelnemers nemen de clubvlag mee naar de Looptrainersdag op 10 november 2018;

Stap 2: zij laten bij de fotowand een foto maken met hun clubvlag;

Stap 3: ze vullen het deelnameformulier in en laten dit achter in de lotingsbox;

Stap 4: ze posten de foto voor maandag 12 november 12:00 uur op twitter, facebook en/of instagram met #looptrainersdag, @atletiekunie en @naamvereniging;

Stap 5: verlies de mailbox niet uit het oog, want in de week van 12 november maken we bekend welke drie clubs ieder € 100 winnen.
 

Actievoorwaarden

Bij deelname aan deze actie gaat iedereen die op de foto gaat akkoord met het plaatsen van de clubfoto op  facebook geplaatst. De actie geldt alleen voor atletiekverenigingen en loopgroepen die aangesloten zijn bij de Atletiekunie. Per club/vereniging kan slechts eenmaal aan deze actie worden deelgenomen. Zonder het invullen van het formulier vervalt de kans op de prijs. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.