Hardlopen.nl voor bedrijven

14 juni 2021
Bestuurder en commissielid Vorige

Hardlopen.nl voor bedrijven

In de afgelopen maanden zijn de (sociale) beperkingen van de coronacrisis beetje bij beetje vrijgegeven. Zo mogen we weer volop sporten met elkaar in de buitenlucht en kunnen we weer met elkaar in de vertrouwde werkomgeving (daar waar mogelijk) functioneren. De Atletiekunie is in beweging gebleven het afgelopen jaar en wil met hardlopen.nl voor bedrijven de werkgever stimuleren om een bijdrage te leveren aan vitale werknemers. Met hardlopen.nl voor bedrijven willen we werknemers uitdagen verantwoord in beweging te komen en een bijdrage leveren aan de fysieke en mentale gesteldheid. Hoe leuk is het lekker in beweging te zijn en na lange tijd je sociale contacten met collega’s verder te verbreden en verdiepen?

Gecertificeerde trainers en lokale clubs

Hardlopen.nl voor bedrijven is een initiatief van de Atletiekunie en is gericht op een vitalere samenleving: samen verantwoord bewegen met plezier! Via hardlopen.nl bereiken we 1,25 miljoen bezoekers die op zoek zijn naar informatie op het gebied van hardlopen in de breedste zin van het woord. Samen met de atletiek- en loopclubs willen we deze groep verder vergroten én het aanbod specifiek aanpassen aan de bestaande maatschappelijke behoefte. Dat kunnen we niet alleen: met gecertificeerde trainers en lokale clubs dagen wij werkgevers uit hun verantwoordelijkheid voor hun belangrijkste kapitaal te pakken en werknemers in beweging te brengen en te laten zien hoe leuk (samen) hardlopen is.

We nodigen je van harte uit om alvast een kijkje te nemen op de salespagina van hardlopen.nl voor bedrijven. Na de zomer zullen we rondom dit thema een aantal webinars organiseren. Mocht je tussentijds vragen hebben of op de hoogte willen blijven, meld je dan via bedrijven@atletiekunie.nl.