Hardlopers binden via hardlopen.nl!

03 september 2019
Beleid Vorige

Hardlopen.nl is het kanaal om hardlopers te bereiken en te binden aan je club. Dit jaar is de website al ruim 660.000 keer bezocht en zijn bijna 2 miljoen pagina’s bekeken. Dit levert nuttige kennis op over hardlopers in Nederland. Deze kennis willen we gebruiken om nog meer hardlopers aan de club te binden. Hoe kun je als club profiteren van hardlopen.nl?

Clubzoeker

Hardlopen.nl heeft een uitgebreide clubzoeker, waar alle bij ons aangesloten atletiekverenigingen en loopgroepen in te vinden zijn. Door als hardloper te zoeken op locatie krijg je een overzicht van trainingslocaties in jouw omgeving. Deze clubzoeker is door ruim 14.000 hardlopers bezocht. Via de pagina van jouw club maak je inzichtelijk waar de club traint, wanneer, waar en op welk niveau. Als je een up-to-date pagina hebt kan dit honderden contactmomenten op jaarbasis opleveren met nieuwe hardlopers.

Evenementen

De evenementen die je club organiseert kun je promoten via de hardloopkalender. Jaarlijks worden meer dan 1,5 miljoen evenementenpagina’s bekeken. Voeg je evenement toe en maak onderdeel uit van de meest complete hardloopkalender van Nederland.

Aanbod bij lokale hardlopers promoten

Heb je een specifieke cursus op de planning staan of een leuk evenement en wil je die extra onder de aandacht brengen? Neem contact met ons op. Doordat we veel informatie hebben over het gedrag van hardlopers, kunnen we specifieke berichten tonen aan hardlopers uit jouw regio. Zo hebben we voor AV de Liemers de coopertest onder de aandacht gebracht bij lopers in de omgeving van Zevenaar. Van de deelnemers aan de coopertest was de helft een nieuwe deelnemer die nog niet eerder bij de club was geweest.

Best practice   

Via hardlopen.nl kun je je club extra in de picture zetten met een best practice. Heb je bijvoorbeeld een succesvolle marathoncursus of bied je innovatief aanbod aan zoals mindful running? Laat het ons weten. Samen gaan we kijken hoe we dit op een mooie manier inzichtelijk kunnen maken. Hiermee toon je je verhaal aan een grote groep hardlopers en kun je andere verenigingen inspireren.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jullie graag bij het binden en boeien van hardlopers.