Herstart competitie uitgesteld tot na 9 mei

25 maart 2021
Competitie wedstrijden Vorige

Virtuele competitiestrijd gaat voorlopig door

Het kabinet biedt voorlopig nog geen ruimte voor versoepelingen in de wedstrijdsport. We hebben daarom besloten de competitiewedstrijden van 1 mei (C/D junioren) en 9 mei (U20/U18 & masters) te schrappen.  Dit betekent dat de virtuele competitie verlengd wordt en dat clubs in mei de tweede ronde van de virtuele competitie kunnen organiseren. De puntentelling van de eerste én de tweede virtuele competitiewedstrijden tellen we bij elkaar op en zo kan de strijd online doorgaan! 

Herstart competitie

In de derde week van april nemen we een besluit over de competitiewedstrijden die na 9 mei op de planning staan. We kijken of het mogelijk is om de 2e C/D wedstrijd te verschuiven naar 3 juli. Heeft jouw vereniging nog geen organisatie op zich genomen of is de organisatie weggevallen? Dan ontvang je binnenkort een mail waarin je kunt aangeven of je de organisatie van één van de C/D-wedstrijden op 3 juli op je wilt nemen. Voor de overige categorieën is het, door de volle wedstrijdkalender, de zomervakantie en de finales in september, niet mogelijk om de wedstrijden te verschuiven.

Officials

Alle indelingen voor officials voor een wedstrijd op 1 of 9 mei komen te vervallen. Binnenkort komt er mogelijk een oproep voor de verplaatste C/D wedstrijd naar 3 juli.

Succes!

Ruim 25 clubs doen al mee met de virtuele competitie. Pak deze kans en laat je atleten virtueel de strijd aangaan met andere clubs! Kijk voor meer informatie over de virtuele competitie of stuur een mail als je de video van het vragenuur over de virtuele competitie wilt bekijken. 

Vragen? Mail [email protected]