Herstart wedstrijden voor de jeugd tot en met 17 jaar

31 mei 2021
Wedstrijdorganisator en jurylid Vorige

Herstart (competitie)wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar!

We hebben er lang op moeten wachten maar nu hebben we eindelijk goed nieuws! Vanaf zaterdag 5 juni mogen we weer (competitie)wedstrijden starten voor de atleten tot en met 17 jaar!

C/D Competitie

Dit betekent voor de C/D competitie:

  • de wedstrijd van 3 juli vindt officieel plaats! Hier houden we de onderdelen van de 2e competitie wedstrijd aan. 
  • de eerder afgelaste wedstrijd van 19 juni gaat toch door. Wanneer alle organisatoren de C/D competitie van 19 juni toch nog kunnen organiseren, dan telt de uitslag van deze wedstrijd mee voor de finalewedstrijd van september. Kunnen niet alle poules deze wedstrijd organiseren, dan gaat de competitie alleen door in de poules waar een organisatie is en telt de einduitslag niet voor de finales in september. We kijken samen met de clubs en officials wat haalbaar is. Bij deze ronde houden we de onderdelen volgens de 3e competitie ronde aan. 

Officiële wedstrijden

Vanaf zaterdag 5 juni mogen er voor atleten t/m 17 jaar ook weer officiële wedstrijden georganiseerd worden.

  • Publiek is bij de wedstrijden nog niet welkom.
  • De kleedkamers en douches mogen open.
  • Vul bij inschrijving van officiële wedstrijden altijd je wedstrijdlicentienummer in. Hiermee zorgen we gezamenlijk voor het beter verlopen van inschrijvingen, wedstrijd en zuivere ranglijsten.

Seniorencompetitie & NK Teams

Vanaf 30 juni zijn hoogstwaarschijnlijk wedstrijden voor alle leeftijden weer mogelijk. Als dit het geval is, vindt zowel de 3e ronde van de seniorencompetitie als de NK Teams op 4 juli plaats! Eind juni nemen we hierover een definitief besluit. 

Vragen? mail naar [email protected]