Inschrijving competitie 2020 geopend

18 december 2019
Competitie wedstrijden Vorige

Sinds vandaag kunnen alle atletiekverenigingen zich weer inschrijven voor het nieuwe competitie seizoen van 2020. In tegenstelling tot vorige jaren verloopt de inschrijving van de teams en het aanmelden als mogelijke organisatie van competitiewedstrijden niet via Mijn Atletiek. Clubs kunnen zich namelijk aanmelden via het nieuwe systeem Volta.

Dat is echter niet het enige dat nieuw is in de competitie van dit jaar: Zo maakt komend seizoen de U20/U18 competitie voor het eerst zijn intrede, zijn er enkele aanpassingen gedaan wat betreft de af te werken programma’s en zijn de inschrijftermijnen voor ploegen veranderd. Wedstrijden die op zaterdag plaatsvinden dienen komend jaar op uiterlijk de woensdagavond voor de betreffende wedstrijd alle ploegopstellingen te ontvangen. Voor wedstrijden die op zondag af worden gewerkt dienen de opstellingen uiterlijk op donderdagavond bekend te zijn bij de organisatie. Klik hier voor de eerder gedeelde veranderingen.

Benieuwd op welke data de competitie wedstrijden worden gehouden in 2020? Kijk dan hier

Doet jouw vereniging dit jaar mee met de competitie? Zorg dan dat je je snel inschrijft want 17 januari sluit de inschrijving! Kom je er niet uit? Bekijk dan de handleiding om jezelf in te schrijven als club, of mail naar competitie@atletiekunie.nl.