Inschrijving competitie 2021 geopend!

08 december 2020
Competitie wedstrijden Vorige

Update 4 januari 2021:

Het is voor alle verenigingen een onzekere tijd, daarom hebben we de inschrijftermijn verlengd met één week. We zouden graag met de opstart van de organisatie willen beginnen. Daarvoor is het belangrijk om een indicatie van de ploegen te krijgen en welke competitiewedstrijd(en) jouw vereniging wil organiseren. Er kan tot 1 maart kosteloos worden afgemeld. Mocht de competitie uiteindelijk toch niet doorgaan, krijgen alle verenigingen net als vorig jaar het volledige inschrijf bedrag terug.

De inschrijving wordt één week opgeschoven dus tot en met 17 januari 2021 is het mogelijk om teams op te geven en aan te geven welke competitiewedstrijd(en) jullie willen organiseren.

Inschrijving competitie 2021 geopend!

Sinds 7 december 2020 kunnen clubs zich weer aanmelden voor deelname aan en organisatie van de competitie van 2021. Net als vorig jaar loopt de inschrijving via Volta. Aanmelden is mogelijk tot en met 10 januari 2021.

Let op: Gebruik bij het inschrijven Google Chrome of Firefox als browser, dan werkt Volta het meest optimaal. In Safari of Internet Explorer werken bepaalde functionaliteiten namelijk niet waardoor het niet mogelijk is om je club aan te melden.

Bij problemen of vragen, neem dan contact op met competitie@atletiekunie.nl