Inschrijving Dag van de Official geopend!

14 januari 2020
Dag van de Official Vorige

Ben jij er bij tijdens de eerste de Dag van de Official op zaterdag 7 maart 2020? Op de Dag van de Official worden er relevante en actuele workshops verzorgd voor al onze wedstrijd officials (Scheidsrechters, Starters, Wedstrijdleiders en Microfonisten).

Ben jij official of gewoon geïnteresseerd en wil jij alle ins en outs weten van het nieuwe wedstrijdreglement of je communicatie tijdens de startprocedure verbeteren? Kom dan naar de Dag van de Official op zaterdag 7 maart. Tijdens deze themadag op Papendal worden deze en nog veel meer verschillende workshops gegeven. De dag gaat om 09:15 van start en eindigt om 15:45. Bekijk hier het gehele programma. De workshops worden verzorgd door experts uit de betreffende vakgebieden en nationale wedstrijd officials. De inschrijving voor de Dag van de Official verloopt via het nieuwe systeem Volta. Klik hier om de uitleg te lezen hoe je jezelf in kan schrijven.

Inschrijven

Als official ben je de basis en steunpilaar van iedere wedstrijd. Zien we jou ook terug op Papendal tijdens de eerste Dag van de Official op zaterdag 7 maart? Schrijf je dan nu snel in! Heb je nog vragen over de dag? Bekijk dan de website, www.dagvandeofficial.nl, of neem contact op met het project team!