Inschrijving Looptrainersdag open!

21 september 2021
Trainer en Coach Vorige

Wij zijn blij!

Het zijn inmiddels Churandy Martina’s legendarische woorden, maar ook wij zijn nu écht blij! Blij dat we alle looptrainers na een digitaal jaar weer live mogen verwelkomen op Papendal. Voor de 25e editie van de Looptrainersdag. Hét loopevenement voor alle hardlooptrainers van Nederland vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 november. Vannacht om precies 0:00 uur is de inschrijving geopend voor houders van een trainerslicentie en inmiddels zijn de eerste 250 aanmeldingen binnen. Donderdag 23 september staat de inschrijving voor iedereen open. 

Sterke trainers, sterke clubs

We hebben 47 enthousiaste experts bereid gevonden om hun kennis en inzicht te delen met de deelnemers.  Belastbaarheid en herstel, blessurepreventie, voeding, mindset, kracht,  trainingsopbouw alles komt aan bod in een totaal van maar liefst 102 workshops. De deelnemers maken zelf een keuze uit drie sessies met onderwerpen waarin ze zich willen ontwikkelen. In het aanbod is ook rekening gehouden met de verschillende niveaus van de trainers. De workshops zijn praktisch van opzet zodat het geleerde direct toepasbaar is op de eigen trainingsgroep.  En dat is ook meteen het thema van de Looptrainersdag: met "sterke", goed opgeleide trainers, creëer je "sterke", toekomstbestendige clubs. 

Loopsportmarkt

Tussen de workshops door of tijdens een workshopronde is er tijd voor een bezoek aan het Loopsportplein.  Standhouders bieden hier hardloopgerelateerde gadgets aan, kleding en nog veel meer. Deelnemers kunnen zich uitgebreid laten informeren en adviseren én hun voordeel doen met de speciale Looptrainersdagaanbiedingen. Er heerst ieder jaar weer een gezellig sfeertje op het plein met een mix van shoppende trainers en mensen die onder het genot van een kop koffie gezellig bijpraten met collega-looptrainers. 

Alle informatie over het evenement vind je op www.looptrainersdag.nl. Voor vragen kan je per mail terecht bij het projectteam.